Menopause og magi_landingside_banner_2000x500px

Vil du gerne gå mere opmærksomt gennem din menopause, men ved ikke hvordan?

I en serie på 5 mails, guider jeg dig nænsomt og i et roligt tempo til, at lære menopausen bedre, at kende og blive klogere på hvad der påvirker og hvordan den former sig. 

Du vil blive ført igennem:

🌸 Vigtigheden i at skabe energi til dig selv

🌸 Menopausens 3 faser

🌸 Symptomerne er blot en lille del af rejsen

🌸 Sprogets betydning for din oplevelse af din menopause

🌸 Hvordan fortiden former din menopause

Menopausen kan anskues som en opdagelsesrejse med indre udvikling og fysiske forandringer – og har samme form som heltindens rejse du kender fra myter og eventyr.

Hvor du først tager afsked med det velkendte, møder mørket og gennemgår strabadser og lidelser for derefter, at finde frem til kaldet og visdommen for så atter, at vandre hjem, hvor noget nyt indeni er født.

Lad livskraften cirkulere - modtag en guidet energi øvelse nu.

Mange kvinder har i de frugtbare år brugt op af ressourcerne – fysisk og psykisk. Det har været en tid med fart og multitasking med al det fokus på at give LIV til andre.

Det sætter sine spor og kan spille ind i, hvordan menopausen folder sig ud med symptomer og ubalancer. 

Du modtager derfor i den første mail en guidning i at “Lade livskraften cirkulerer” for DIG SELV, så du har ressourcer til at stoppe farten i livet, skabe energi og mærke efter med hjertet.

Du tilmelder dig her

Når du skriver dig op til at modtage lydfilen, skriver du dig samtidig op til universet for Menopause og Magi, og giver samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. til, hvordan du kan møde din menopause og følges med den. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Her kan du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles.

Vil du forvandle menopausen til en rejse ind i din kraft som kvinde?

MENOPAUSEN er den sidste cyklus – i kvinders liv. Det er en forvandling, der kan føles som et jordskælv, fordi det lukker op til forandringer (symptomer, ubalancer og ubehagelige tilstande) som påvirker både krop, sind og ånd. 

Disse forandringer kan let komme til at dræne dig, når bevidstheden ikke er vågen for hvilken kraft og forvandling, der ligger i det rite menopausen også er – en afslutning på det frugtbare liv og en begyndelse på det livs-skabende viise liv.

Vi er så vant til at tale negativt om menopausen og tabuisere den. Det er på tide, at skabe et nyt forhold og et nyt sprog om menopausen, for det kan blive en unik og magisk oplevelse, at den livs-skabende [vilde] viise kraft rejser og rodfæster sig i dig. 

En symbolsk død og genfødsel, der inviterer dig til at opdage nye ressourcer og ukendte indre landskaber.

Tilmeld dig og få et nyt perspektiv på menopausen som en magisk forvandling, der arbejder for dig og ikke imod dig.

Om Josephine Larsen

Mit navn er Josephine Larsen og jeg er din rejse guide ind i menopausen.

Siden 2000 har jeg hjulpet kvinder med at være i nærvær med og i sig selv og forstå kroppens symptomer, som et sprog til at skabe livskraft og sundhed.

Min passion er at vi skaber et nyt forhold og sprog om menopausen, for det kan blive en unik og magisk oplevelse, hvor den livs-skabende [vilde] viise kraft rejser og rodfæster sig i dig. 

Jeg glæder mig til at guide dig.

www.josephinelarsen.dk