Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Om Josephine

 om Josephine der er en holistisk nørd, som er vild med kærlighed til kroppen og med livskraft!

Om Josephine

Jeg hjælper kvinder med at skabe livskraft og frugtbarhed til, at stå stærkt i sin kerne – og gro som kvinde igennem kroppens symptomer og sprog. Sårbart, modigt og holistisk!

Jeg hjælper dig ikke kun med at blive fri at symptomer og sygdomme, men jeg sørger også for at du lærer din krops sprog at kende til at kunne hjælpe dig selv – og være din egen bedste guide.

NB! Mænd og børn er selvfølgelig også velkomne og de kommer jævnligt Nansengade 47
– word of mouth, mostly fra mødre og kærester.

Josephine

Du er ikke ene om at være frustreret og ulykkelig over ikke at kunne forstå eller regne ud hvorfor din krop er i ubalance, og at den reagere med alle mulige symptomer. Hvor nogen måske er meget diffuse, andre knyttet til noget bestemt eller måske har du en sygdom eller tilstand, der er blevet diagnosticeret.

Du er heller ikke ene om at føle mistillid til din krop, være rasende eller utryg ved dens sprog. Hvor du føler du ikke kan stole på den, og at den ’back stapper’ dig når du er ude blandt mennesker.

Du er ikke alene om at blive ramt af følelsen af at være forkert og skamfuld over de udfordringer du har med din krop, dine tanker eller følelser. Eller at du har svært ved at deltage i sociale arrangementer eller at være sammen med dem som det kører for, eller har det du længes efter.

Det ved jeg at du ikke er.

Jeg ved det fordi jeg siden 2000 har arbejdet med især kvinder om at finde den råde tråd, forstå kroppens sprog ud fra dens signatur fra det levede liv, folde det holistiske perspektiv ud til at du kan lære kroppens symptomer, at kende og hvilken afsender der ligger bag. Og fordi jeg igen og igen har været vidne til hvordan det er muligt at nære sig selv til livskraft, og sundhed når helheden samles indtil kernen – og sprækkerne opdages. Fordi vi kommer 360 grader rundt om kroppen, følelser, tanker, handlinger og de indre livskræfter.

“Uden dig, Josephine, ved jeg ikke, hvor jeg ville være endt. Ét er sikkert; uden dig ville det have taget mig modbydeligt meget længere tid at nå til, hvor jeg er i dag. Takket været din fintfølende indsigt, dine fabelagtige velplacerede og rammende spørgsmål, din tålmodige venten på mine svar og mine indsigter, og takket være din humor og livsglæde, tager jeg nu vare på mit liv og mit helbred! Jeg ser i dag en lysere fremtid i møde! Tak for alt hvad din store viden om sammenhængen mellem krop og sjæl har bibragt.”
/Nanna Svendsen

Jeg, Josephine kan hjælpe dig med at stå stærkt i din livskraft, blive fri af symptomer og blive din krops bedste ven.

Alle mine forløb har rod i en holistisk proces, og med udgangspunkt i en krop i ubalance med både fysiske eller psykiske symptomer og/eller sygdomme.

  • Holistisk sundhed – 1:1 forløb til dig der har brug for at få ryddet op i diffuse tilstande, kroniske symptomer og mangel på sundhed.
  • Detox efter p-piller – onlineforløb til dig som ikke længere ønsker at bruge hormoner i din krop, som ønsker at skabe frugtbarhed eller genvinde din cyklus efter brug af p-piller.
  • Svamp i underlivet – onlineforløb til dig som er er udfordret med at få tilbagevende svamp, og ønsker at genskab et kraftfuld underliv.
  • Smerter i underlivet – 1:1 forløb til dig der ønsker at blive fri af smerter i underlivet som forhindrer dig i at leve dit liv som du ønsker det.
  • Bliv frugtbar – 1:1 forløb til dig der vil skabe frugtbarhed og forberede din krop og dit sind til nyt liv.
  • Skab din sundhed – 1:1 session til dig, kærester og børn der vil sundhed med små vigtige skridt og ønsker et indspark til næste skridt henimod sundhed og symptomfrihed.

Og så nørder jeg pt med udviklingen af 1 nyt forløb – kend din menopause type og fold din visdom ud. Det er en arbejdstitel som måske bliver ændret. Hvis du vil høre mere om det som det udvikler sig, så kan du melde til mit nyhedsbrev eller linke med mig på de sociale medier.

Hvorfor kan du hjælpe mig, Josephine?

Det kan jeg.

…… FORDI:

  • Min livsrejse har været udfordret og broget hvilket har lært mig en ting eller flere
  • Professionel erfaring siden 2000 – plus alle de år inden jeg blev professionel med egen biks
  • Uddannelser som har givet mig redskaber og metoder til at arbejde i det holistiske perspektiv.

YES, en holistisk ‘nerd as me’ er vild med pure LOVE til kroppen som skaber forløsning og nye veje.

Da jeg var næsten 5 år gammel fortalte min far, at han flyttede til månen. Så da han kort tid efter tog sit eget liv blev månen min samtalepartner og min vej til at lære at leve med de døde. Chokket over tabet skabte mange år med hals -og mellemørebetændelser, eksem og allergi, spiseforstyrrelser og afhængig.

Et kaos, som søgte at undertrykke angst og skam, hånd i hånd med en indre drivkraft til, at gå efter lyset. Det gav det mig 4 livsspor eller livstemaer, som jeg tilbagevendende har måtte arbejde med, vikle mig fri af, eller fordybe mig i – angst for at miste, den hvide skam der hæmmer, søge efter at skabe mening og alignment (læs: ha’ det godt i hele mig og med mig), og indre drivkraft til at følge livskraften.

Første gang jeg arbejdede med at rense kroppen fri af den signatur med naturlige midler mistede jeg mit arbejde. Al min vrede og angst kom til udtryk for fuld blow. Det lærte mig dyb respekt for homøopatisk og naturlig medicin, og at det skal tages med omhu. For det griber ind i kroppens hukommelse og al dens visdom.

Jeg voksede op i en frisørsalon, og hvor jeg kunne sidde i timevis foregivende at ordne hår på dukker, men i virkeligheden lyttede jeg til kvinders samtaler med min mor. Jeg elskede det, og det er helt sikker min første og mest lærerige uddannelse i at forstå kvindelivets dilemmaer, og følelser. Hvor jeg opdagede at alle er unikke og så alligevel udfordret med det samme! Så derimellem undulationsvæske, farve og hår. Masser af hår. Der lærte jeg evnen til at lytte og møde mennesker lige der hvor de er.

Som 9-årig tog jeg en beslutning om at spise vegetarisk. Trods besværligheder, og manglende viden om hvordan – og det faktum at der kun fandtes et par få bøger af Kirsten Skaarup om vegetarisk mad accepterede min mor, at sådan var det. Det gjorde hun også da jeg et par år senere tog mod til mig om, at jeg ønskede at skifte navn til Josephine. Længe havde jeg gået og følt mig rædselsfuldt skidt med det navn jeg var blevet givet, og som jeg på ingen måde følte levede op til hvem jeg var. Grublet og undersøgt hvordan det var muligt. Jeg kunne høre min indre stemme og lærte der hvor vigtig det er at følge den.

Min stemme sagde også at jeg ville være læge lige indtil jeg rejste ud i verden. Mødte fremmede kulturer, alternative livsstile, bæredygtighed, økologi og indianere med gammel visdom og urter. Så da jeg første gang jeg lå med aloe vera gel direkte fra planten fordi jeg var solskoldet, eller da jeg dampede urter til underlivet fordi jeg havde fået svamp. Og var lang væk fra det jeg på det tidspunkt troede var lægekunst, ja der begyndte noget nyt at gro i mig. De mest skelsættende rejser i min tidlige ungdom i Canada, New Zealand og Latin Amerika skabte mit holistiske perspektiv, og at moder jord – hende skal der passes på.

Livet som professionel behandler/terapeut begyndte i år 2000 i Nansensgade 47 og siden har det været rammen om kroppens vildskab og stagnation. Hvor jeg har fået lov til at være vidne til kvinder, børn og mænds historie, lyttet og søgt 360 grader rundt i kroppens sprog og signaler – og skabt grobund for livskraft, frugtbarhed og balance i at være sin kerne nær. Fyldt de indre mursten op med indsigter og redskaber til at stå stærk, være tro mod sig selv og lytte højt til den indre hvisken af drømme og visdom.

Mine 2 første mål var at blive super god til at hjælpe kvinder med at skabe livskraft og frugtbarhed – og at leve af det. Det betød også et arbejde som iværksætter. Det fattede jeg bare først undervejs, og sikke omveje det har givet mig. Hvor jeg har gjort forkert igen og igen som er blevet godt krydret med viden, vedholdenhed, kreativitet og mod til at gøre det igen. Og igen

Mit andet iværksætter barn ’THE OIL – dare to love’ er blevet født ud af mit arbejde som terapeut og de favntag kvinder har med livet sammen med mit nørderi omkring hud, hjernens duftsansning, æteriske olier, skabelse, intuition og det holistiske perspektiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.