Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Kinesiologi

Kinesiologi

betyder læren om bevægelse – fysisk, psykisk og kemisk. Det er en kombination af vestlig viden om anatomi og fysiologi, at hjerne, muskler og organer er forbundet via nerver, og af kinesisk videnskab om yin og yang, akupunkturpunkter og energistrøm i meridianer, som påvirker organer, hjerne og nervesystem.
 Kinesiologi bygger på det princip at der strømmer blod og lymfe i kroppens kredsløb og at energi strømmer gennem meridianerne fra organ til organ og videre ud i systemet i et stort kredsløb. Når energien flyder frit, er kroppen i balance, men er energien blokeret i en eller flere meridianer opstår der ubalance i kroppen.

I kinesiologien arbejdes der hen imod at skabe balance mellem krop og sind

Kinesiologi basic

Kinesiologi basic bruges til at afdække din fysiske energi og belastninger. Det er en muskeltest af din krops meridianer som via feedback ml. hjerne og muskler kan medvirke til at lokalisere din krops indre organer og kredsløbsenergi. Du vil blive bedt om at holde dine arme og ben i forskellige positioner, mens jeg med et let tryk mærker musklens tonus – dens evne til at holde trykket. Nu er det din krop som fortæller! Når jeg har lokaliseret hvor i kroppen du mister energi, vil jeg med forskellige teknikker afbalancere og genoprette dine energibaner. Derefter afdækkes din kemiske energi – hvad der svækker eller styrker din krop herunder vitaminer, mineraler, fytokemikalier, kosttilskud, homøopati, urter, organmidler, fødevarer, kemiske stoffer m. m afhængig af dine symptomer og årsagerne bag din krops tilstand.

Psyko-kinesiologi

Psykokinesiologisk kropsafbalancering af følelsesmæssig stress er balance mellem krop, sind og ånd. Din krop husker alle de situationer, oplevelser og erfaringer du har gjort i dit liv og som har været med til at skabe den du er med dine reaktioner og handlingsmønstrer. De kan have en problematisk, forgiftende eller livsødelæggende virkning i dit liv – ikke blot på dit nuværende liv og muligheder, men også på dit fremtidige. Det handler om VALG – i balance mellem fortid og nutid og mellem positiv og negativ bevidsthed. 
Når din krops energisystem frigøres for den følelsesmæssige ubalance, som skaber et uhensigtsmæssig handlingsmønster, opnår du at blive fri til at kende dig selv dybere og forme dit eget liv. De kinesiologiske teknikker hjælper dig til stressfrigørelse og du vil opleve, at du er i stand til, at ændre de situationer du ofte møder, og at du kan vælge anderledes. Dermed kan du bryde dit mønster. Du har et valg!

For mig er kinesiologi et trygt rum, som giver mig mulighed for at overgive mig, slappe af og lade min krops visdom vejlede mig.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *