Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Coaching

Coaching er en fortrolig samtale

og en samarbejdsprocess mellem dig og mig, hvor vi med fokus i nuet vender blikket hen imod de fremtidige drømme og ønsker du har.

Ved du hvad du vil og drømmer om?

Coaching er en spørgeteknik, som stiller skrapt på hvor du mentalt kan arbejde og blive bevidst om de tanker og forestillinger som stopper dig. Du vil møde dine handlemønstre og overbevisninger – se på dem og forholde dig til dem – og dermed opdage om de er hensigtsmæssige for dig at have, til at nå det du i virkeligheden vil i dit liv.

Det er samtidigt en værktøjskasse til at skabe forandring. Når du bliver klar og vis på dine visioner og værdier, drømme og mål, bliver det nemmere for dig at løse de udfordringer som du har.

Du definerer selv hvor du vil hen og hvad sessionerne skal have udgangspunkt i. Jeg lytter aktivt og stiller spørgsmål, så du kan opdage dine muligheder og realiteterne omkring dem.

Jeg er din støtte og sparringspartner til at du kan skabe positiv forandring, og sammen finder vi strategien, der får dig til at handle på det, og holde dit fokus hen imod det du ønsker dig.

Drømme og udfordringer i coaching er ikke en stræben efter det perfekte – det er en mulighed for udvikling. Når vi aktivt tager et ansvar og gør en indsats, så sker det vidunderlige, at ser vi flere og nye muligheder. Og det gør os levende………

For mig er coaching et sted hvor jeg kan se mig selv i øjnene, få sparring og motivation til at vælge og dermed skabe forandring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.