Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Referencer

“Jeg har siden jeg var omkring 12-13 år døjet med Akne, jeg har forsøgt at blive fri for akne ved hjælp af akne-medicin, hudprodukter og kosmetolog besøg. Intet har hjulpet mig og det er kun blevet værre med tiden. Jeg fik anbefalet Josephine Larsen af min kusine, som også havde problemer med hendes hud. Mit første møde med Josephine var midt i en periode, hvor jeg var sygemeldt med stress fra mit arbejde. Josephine fortalte mig, at det var svært at arbejde med huden, når min psykiske tilstand var hårdt ramt. Derfor hjalp hun mig gennem en periode med stress ved hjælpe af helse medicin, gode samtaler og guide. Da jeg efter 3 måneders tid var fri fra stress og havde det meget bedre, kunne vi begynde at arbejde med min hud. Josephine fandt hurtigt frem til hvad min akne var kommet af og hvad der skulle gøres for at få den væk. Jeg startede på en udrensning af gammel medicin, startede på forskellige helse dråber og vitaminer. Siden vi startede på forløbet har jeg ikke haft et eneste akne udbrud. Jeg er altså nu fri fra akne og har aldrig været mere glad for mig selv og min hud. Selv efter jeg er stoppet på mange af dråberne, har jeg ikke set skyggen af min tidligere akne.  Min tid hos Josephine er det bedste jeg har gjort for mig selv, hun har guidet mig igennem meget svære tider og været en kæmpe støtte. Hun har rummet mig og altid imødekommet mine behov. Jeg troede aldrig jeg ville slippe for min akne, men det har jeg og jeg vil anbefale et besøg hos hende til alle der står i lignende situation!”
-Mathilde 21 år.

“Josephine hjalp mig med at forstå de bagvedliggende følelsesmæssige årsager til, hvorfor min krop i næsten 1½ år blev ved med at reagere med svampeudbrud. Og hun hjalp mig med at indse, at det ikke bare handlede om, at min krop var irriterende og usamarbejdsvillig, men at der lå en masse følelsesmæssige blokeringer, jeg havde brug for at give slip på. Kroppen talte sit tydelig sprog og det gav SÅ god mening. Pludselig stod det meget klart for mig, hvad jeg havde brug for at gøre – og IKKE gøre. At svampen så forsvandt – og er blevet væk!! – efter første besøg hos Josephine er jo intet mindre end fantastisk. Så Josephine får mine varmeste anbefalinger. Hun er utrolig dygtig, empatisk og superskøn at snakke med – også om alt det svære”.
Camilla Schou Andersen, 41 år.

“Jeg er kommet hos Josephine ad flere omgange, men de seneste par år har hun gennem samtaler, kinesiologi og biopati hjulpet mig med at trappe ud af den antidepressive medicin, jeg har taget i ti år. Det har været en rolig og langsom process, hvor jeg har fået mig selv helt med. I dag er jeg medicinfri og har det bedre end i mange år. Hendes holistiske tilgang til helbredsproblematikker er fantastisk. Josephine er en meget skarp, nærværende og menneskeklog kvinde.”
– Louise R

“Josephine er blevet en slags livsledsagerske for mig. For Josephine er eminent til at hjælpe med at opnå mine mål samtidig med at min krop og sind kommer i balance, så der er brændstof til livets muligheder, jeg vælger.”
– Tina P.

“Da jeg startede hos Josephine, var jeg stresset og havde været det længe. Jeg havde skiftet job en gang og indså nu, at jobskiftet ikke havde hjulpet. Jeg var fast indstillet på at få det bedre og var på vej til igen at opsige mit job. Jeg tænkte at Josephine skulle hjælpe mig i min beslutning og hjælpe mig til at holde skindet på næsen, så jeg ikke bukkede under før jeg var ude af min uholdbare jobsituation. Det gjorde hun.

Jeg sagde mit job op og var meget opsat på at nu tage styring over mit eget liv og finde et job der passede til mig, som jeg ku være lykkelig for og som kunne skabe balance i mit liv. Det hjalp Josephine mig til. Det var og er en meget længere proces end jeg anede dengang, og min stresstilstand handlede ikke kun om min jobsituation. Jeg havde været stresset længe, og det havde også påvirket mig som datter, mor og menneske.

Besøgene hos Josephine har været og er stadig mit faste holdepunkt, mit anker til mig selv, så jeg ikke glemmer og taber mig selv. Josephine har en ufattelig ro, og hun giver mig klogskab og klarsyn ved blot at lytte og give gode råd og stille de spørgsmål, der åbner mine egne øjne, så jeg forstår mig og anerkender mig selv. De snakke jeg har med Josephine giver mig mod og tro på mig selv, og efter et besøg hos Josephine er jeg lettet og glad, men i perioderne uden for Josephines stue tænker jeg tit på de ord jeg har fået med, og på den måde er Josephine stadig med til at fastholde mig i min proces, en hjælp der for mig er helt uvurderlig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Josephine! Virkelig!”
– A.

“Josephine lod mig engang vide, at jeg havde blærebetændelse! Det troede jeg ikke på, for det, ved jeg godt, hvordan føles. Men hun opfordrede mig til at gå til lægen og få det tjekket –og selvfølgelig havde jeg blærebetændelse. DET er da vildt!

Jeg er kommet hos Josephine gennem de sidste 14 år. Nok kan der gå år imellem, men jeg får en tid, når jeg synes, min krop og jeg trænger til at blive ”hørt”. Som jeg husker det, har det som oftest handlet om træthed, stress, nedkørthed, maveproblemer og sygdom jeg ikke rigtig har kunnet komme af med. Det har så vist sig at være fx for lavt blodsukker, eller ”trætte organer” –eller ja, blærebetændelse. Lige nu er vi ved at rette op på lever, galde og tyktarm!

Med sit varme, dejlige og behagelige væsen, LYTTER Josephine, og jeg er meget fascineret af, hvordan hun med sine metoder kan ”tale med kroppen”.

Jeg føler altid, at jeg på alle planer er blevet hjulpet ”op igen”, når jeg har været hos Josephine. Og så er det fantastisk, hvordan hun lader kroppen afsløre, hvad der er galt, hvor der skal sættes ind og med hvad.

Jeg ligger altid på briksen og griner lidt, fordi det er for mærkeligt… Men jeg er blevet hjulpet hver eneste gang og har anbefalet hende til et hav af mennesker gennem tiden!”
– Hanne Rask

“Når jeg tænker på mig selv som jeg ser ud i min hverdag, må jeg have et enormt hoved, der svæver som en stor luftballon på en lille bitte krop.

Kroppen er dog super sej og nægter at opgive mig, så jeg får ikke lov til at lette helt fra denne skønne jord og blot svæve ud i universet.

Kroppen har vist mig vej til Josephine. Det takker jeg den for dagligt. Det er her jeg får forbundet alle mine forskellige bevidstheder og måder at tænke på; krop, sind og ånd.

Min krop får hos Josephine lov til at fylde, og på den måde skabes der kommunikation i mellem de tre bevidstheder. Det er som om jeg bliver vendt på hoved, på vrangen og op og ned, for endeligt at lande i en integreret “mig”, med et klarsyn på det der er vigtigt netop nu, fra store visioner til fysiske skavanker.

Der er ingen regler for hvad der skal ske og hvordan det skal ske, men en ting er sikkert, det er aldrig kedeligt eller forgæves. Når jeg forlader Nansensgade, er det altid med en stærk følelse af helhed, balance og selvbevidsthed. Og med i min lomme har jeg helt konkret et stykke papir. en slags recept for både krop, sind og ånd, som jeg kan tage frem og kigge på, når hovedet er begyndt at vokse igen, og jeg helt har glemt, hvor skønt det er at lytte til sin krop, være i balance og føle livets store opgaver hjulpet på vej.”
– Stine Hansen

“Igennem 8 år har jeg i perioder været plaget af nakkesmerter,der ofte resulterede i hovedpine og kvalme. Jeg har været hos massør, kiropraktor etc. uden at de har kunnet fjerne nakkesmerterne. De har hjulpet mig af med rygsmerter , men ikke nakkesmerterne – det har JOSEPHINE!

Gennem samtaler har hun hjulpet mig til at finde årsagerne til mine smerter og som jeg nu ved har været fysisk og psykisk stress. Hun har givet mig værktøjer til at tackle stressen, lært mig at bruge min nakke til at opdage det ubevidste stress og givet mig diverse natur præparater til at skubbe i den rigtige retning! Josephine har givet mig et andet liv! 1000 tak for det!!!”
– Jette Hansen

“Josephine er blevet et lyspunkt på min vandring fra ubalance til balance.

Hos Josephine reflekterer jeg over mig selv og mit liv, lærer om sammenhænge mellem krop og sind og ser mine udfordringer i øjnene.

Det unikke ved Josephines behandlingsform er hendes viden og evne til at arbejde på flere planer med krop og sjæl. Og så har hun en forståelse og empati, som gør at behandlingen tilpasses lige netop dig og dine behov.”
– Helle van Praagh

”Jeg har besøgt Josephine i en årrække nu, – egentlig startede jeg hos Josephine, da jeg fik konstateret kronisk leddegigt og SLE og kæmpede med mange smerter og træthed i hele kroppen, men med tiden har min motivation for at gå der ændret sig, idet jeg nu ikke bare betragter sessioner  som hjælp til at klare/løse et problem eller én fysisk tilstand, men som et input i mit liv som giver klarhed og indre styrke. Netop det er det centrale i den holistisk tilgang, at alt er et hele og ikke kan ses isoleret – så et fysisk problem kan måske have sin årsag andet sted i krop og sind end jeg/man umiddelbart kan forestille sig.

Via bl.a. coaching, kinesiologi, visualisering finder Josephine og jeg i fællesskab frem til det område i mit liv, som trænger til fokus og der opstår en klarhed og følelse af lethed. Det er meget værdifuldt, hvad der opstår i rummet omkring os, og skaber en helhed, som jeg tager med mig ud i mit liv. Jeg opnår en indre ro og følelse af at komme tættere på mig selv, hvilket ofte har sat et nyt fokus på mit liv og givet mig input til at klare udfordringer og problemer.”
– Charlotte Markussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.