Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Holistisk sundhed

I holistisk sundhed har du mulighed for at stille skrapt på du dig selv, og få ryddet op i rodet af diffuse tilstande, kroniske symptomer og mangel på sundhed – og få adgang til de redskaber der passer til netop DIG, og DIN historie og som gør at du kan gå fra krops krise til livskraft.

 

Holistisk sundhed – gå fra kropskrise til livskraft

Hvor ofte tænker du HVORFOR?

HVORFOR har jeg det sådan her i min krop med symptomer og ubalancer som påvirker mit liv negativt? Som styrer mine valg og mine følelser…? og som skaber tanker der nedgør mig selv?

HVORFOR kan jeg ikke bare have det godt?

Du fornemmer måske indeni, at der må være en sammenhæng mellem de forskellige tilstande i dig? Du kan bare ikke gennemskue sammenhængen, og ved ikke hvordan du kan løse det eller ændre på det.

For du har prøvet alt muligt. Kortvarigt eller over en længere periode, men uden resultatet af at du fik det bedre. Din krop er stadig i krise og viser sine “kløer” med symptomer, eller sygdom.

Sammenhængen kan være super svær at gennemskue og det er heller altid, at den ligger lige først til at løse. Eller at der en kort vej hen til at være symptomFRI. Nogen gange dukker sammenhængen først op et par skridt inde i processen.

For tilstande og symptomer kan være gamle og fastlåste i kroppen, og hvor der år efter år er blevet “bygget ovenpå”, men du oplever at de nærmest er opstået ud af det blå – diffuse og forvirrende.

Eller det er nogle du har haft igennem mange år, men som du bare aldrig har fået taget dig tiden til at gøre noget ved det – og med tiden har det udviklet sig til en sygdom eller kroniske symptomer.

Uanset hvad det er der ligger bag om din krops krise, så har det brug for din tid og dit nærvær til at vikle sig ud. Brug for din villighed til at give dig selv plads og møde din krop, så den kan mærke tryghed og slippe den fastlåste tilstand – og derfra skabe ressourcer og balance.


Ryd op holistisk og skab sundhed i hele dig

→ Holistisk sundhed er et forløb i 7 måneder hvor du stiller skarpt på dig selv, rydder op i rodet af diffuse tilstande, kroniske symptomer og mangel på sundhed – og finder redskaber til at få det godt i din krop, dine følelser og i dine tanker  ←

De symptomer, ubalancer eller sygdomme som du er oppe imod og som præger dit velvære og dit kan der være mange forskellige typer årsager bag, og det er individuelt – afhængig af dit liv og den historie du bærer på – om hvad der påvirker og igangsætter det i din krop eller dit sind.

Har du en fornemmelse for hvad der ligger bag dine?
Måske, måske ikke.

Når kroppen er i krise og du er præget af ikke at have det godt eller at du ikke trives med din krop, så er holistisk sundhed en mulighed for et vendepunkt til at udvikle dig, gro som menneske og skabe livskraft.

Mit fokus, når jeg hjælper mennesker til at leve frit i sundhed med ressourcer og livskraft er, at skabe synergi i kroppens intelligens – krop, følelser, tanker, handlinger og dine selvhelbredende kræfter. Ud fra hvordan du har det, og hen til hvordan du gerne vil have det.

 

En klient fortæller:
“Jeg har lyst til at sige TAK for at vore veje har krydset i mit liv og bare fordi jeg tit tænker på dig. Du har virkelig lært mig helt utroligt mange gode og vigtige ting om at lytte til min krop, og ikke mindst at sætte grænser og jeg er simpelhen så og taknemmelig for, at du har udvidet min horisont på så mange punkter. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det stadig er noget jeg øver mig på hver eneste dag – det at sætte grænser, holde det hele i balance og lytte efter. Jeg tænker tit på dig og savner også helt at snakke med dig – føler at jeg kunne snakke med dig et helt liv, men det er nok alligevel heller ikke meningen 🙂 I hvert fald har jeg bare længe haft lyst til at skrive til dig og sige TAK for dig”
/Julie K

 

I holistisk sundhed møder du dig selv gennem din krop, tanker, følelser, handlinger og spiritualitet.  

Essensen til livskraft er DIG. Og vejen dertil er at DU bliver bevidst om HELE dig. Dine celler ved det godt. Derinde ligger hukommelse og viden viklet ind i alt det som er dig. De har brug for et miljø med næring, kærlighed og tanker der løfter dig. En hverdag med liv, hvor du vælger dig selv til først og skaber tryghed i dit indre.

• Din krop
som handler om at mærke din krop og dens signaler, din mad, din motion og bevægelse, – og hvordan du skaber ro og trækker vejret.
Dine tanker
som er hvordan du bruger dine intellektuelle evner med skabe fokus, sætte mål og skabe strategi, det er her at du er i dit hovedet og tænker visionære tanker.
• Dine følelser
som er alle dine følelser, din relation og omsorg for dig selv og andre, din empati og samarbejde med dig selv og andre.
• Dine handlinger
hvor alt begynder hos dig og breder sig udi større sammenhænge. Alt det som du giver dig selv af kærlighed og omsorg spreder sig som ringe i vandet.
Din spirit
hvorfra du kan se sammenhænge og helheder, der hvor du oplever din mavefornemmelse og kreativitet, derfra energi opstår og giver adgang til alle dine sanser og din tro på det, som er.
• og for at DU kan have det godt, er det også vigtigt hvordan livet er omkring dig
som handler om relationerne omkring dig – samfundet og verden. Det er her du mærker når det giver mening for dig, der hvor du deler og bidrager.
 

 

Har du lyst til at få det godt? og vikle dig fri af dine symptomer og ubalancer?

Hvis JA, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Igennem forløbet lærer du hvordan du kan opbygge sundhed, livskraft og blive fri af symptomer, der sjæler din opmærksomhed og hæmmer din livskvalitet. Når du samler helheden indtil din kerne – krop, følelse, tanker, handlinger og dine indre livskræfter kan du nære dig selv til livskraft og sundhed.
Din unikke personlige sundhed fri af dogmer, regler og overbevisninger.

I forløbet får du:

♥ processer der bevidstgør din krops sprog og signaler, så du sanser og forstår de sammenhænge der er tilstede i forhold til sygdom og symptomer.

♥ nye veje til at transformere og manifestere vitalitet, ressourcer, sundhed, kreativitet og tilstedeværelse med bevidsthed, brug af sanser, naturlige metoder, glæde og nærvær.

♥ redskaber der guider din krop indtil de iboende selvhelbredende kræfter hvor din livskraft kan udfoldes.

♥ hjælp til at samle din viden og forståelse for dig selv så du kan forme det ind i dit liv. Til at skabe næring til dine indre strømninger og et fundament for din sundhed.

Du kan læse om de forskellige metoder som kan indgå i dit arbejde med at få det godt

Din intention som er dit power move! Til at bringe klarhed, skabe mening og formålet med hvor du ønsker at bringe din sundhed – i krop, følelse, tanke, handling og dine indre sjæls kræfter sætter rammen for dit forløb.

Sammen afklarer vi din aktuelle situation, hvilken retning du ønsker, og hvilke symptomer og medspillere der er. Hvilke veje du kan gå henimod din sundhed så du får dine unikke redskaber der kan sætte forandringer i gang.

♥ 7 sessioner á 1 1/2 time
♥ 1 session á 1 1/2 time 3 mdr efter session 7 for at følge op på om du har det godt.
♥ mail support med guidance, støtte og opbakning som du har brug for det undervejs i forløbet
♥ holistiske redskaber og metoder som er helt unikke kun til dig

Pris: 12400 kr. Som kan betales i rater á 1550 kr. pr. måned. Vælger du at betale det á en gang giver jeg en rabatbonus på 1000 kr.

 

Får du brug for at ændre en aftalt session bedes du gøre det senest 48 timer før den aftalte tid, helst lige så snart du ved det, ellers tages fuld pris.

 

 

Skriv en mail til mig med alle dine spørgsmål eller for booking af forløbet til mail@josephinelarsen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig ♥

 

Klienter fortæller:

“Uden dig, Josephine, ved jeg ikke, hvor jeg ville være endt. Ét er sikkert; uden dig ville det have taget mig modbydeligt meget længere tid at nå til, hvor jeg er i dag. Takke været din fintfølende indsigt, dine fabelagtige velplacerede og rammende spørgsmål, din tålmodige venten på mine svar og mine indsigter, og takket være din humor og livsglæde, tager jeg nu vare på mit liv og mit helbred! Jeg ser i dag en lysere fremtid i møde! Tak for alt hvad din store viden om sammenhængen mellem krop og sjæl har bibragt.”
– Nanna Svendsen

“Jeg er kommet hos Josephine ad flere omgange, men de seneste par år har hun gennem samtaler, kinesiologi og biopati hjulpet mig med at trappe ud af den antidepressive medicin, jeg har taget i ti år. Det har været en rolig og langsom process, hvor jeg har fået mig selv helt med. I dag er jeg medicinfri og har det bedre end i mange år. Hendes holistiske tilgang til helbredsproblematikker er fantastisk. Josephine er en meget skarp, nærværende og menneske klog kvinde.”
– Louise R

“Det har været meget betydningsfuldt for mig at gå hos dig og jeg er taknemmelig for den hjælp som det har været. DU er fantastisk dygtig med dit rolige, sjove og skarpe gemyt, du har kunnet se lige igennem mig, men du er også skånsom og dygtig til at fornemme hvor langt eller i hvilken retning du skal gå. Kære Josephine, tusinde tak og kæmpe kram”
– A.B

 

Læs HER om hvorfor det er i processen guldet er når du rydder op holistisk – og om helsekrisen du nogen gange ikke kan undgå når du går fra kropskrise til livskraft.

 

holistisk sundhed

 

Vil du investere i dig selv med et forløb i en sund selv opbyggelse og udvikling, for at skabe og leve et sundt liv med livskraft?
Vrimler det med tusinde spørgsmål om hvordan?
Så er klik på mailadressen nedenunder