Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Holistisk sundhed

– Ryd op holistisk og skab sundhed i hele dig

• Har du symptomer eller ubalancer som påvirker din livskvalitet?
• Vil du gerne vikle dig fri af dem, og have det godt?

→ Holistisk sundhed er et forløb i 7 måneder hvor du stiller skarpt på dig selv, rydder op i rodet af diffuse tilstande, kroniske symptomer og mangel på sundhed – og finder redskaber til at få det godt i en krops som smiler af vitalitet. Med en opfølgning 3 mdr. efter sidste session for at tjekke ind på om du har det godt  ←

De symptomer, ubalancer eller sygdomme som er tilstede i dig kan der være mange årsager bag, og det er individuelt hvad der påvirker og igangsætter tilstande i krop eller sind.

Har du en fornemmelse for hvad der ligger bag dine?
Måske, måske ikke.

Ved du at de kan være et vendepunkt til at udvikle dig og gro som menneske?

Mit fokus, når jeg hjælper mennesker til at leve frit i sundhed med ressourcer og livskraft er, at skabe synergi i kroppens intelligens – krop, følelser, tanker, handlinger og dine selvhelbredende kræfter. Udfra hvordan du har det, og hentil hvordan du gerne vil have det.

I holistisk sundhed møder du dig selv gennem din krop, tanker, følelser, handlinger og spiritualitet.  

Essensen til livskraft er DIG. Og vejen dertil er at DU bliver bevidst om HELE dig. Dine celler ved det godt. Derinde ligger hukommelse og viden viklet ind i alt det som er dig. De har brug for et miljø med næring, kærlighed og tanker der løfter dig. En hverdag med liv, hvor du vælger dig selv til først og skaber tryghed i dit indre.

• kroppen
som handler om at mærke din krop og dens signaler, din mad, din motion og bevægelse, – og hvordan du skaber ro og trækker vejret.
 tanker
som er hvordan du bruger dine intellektuelle evner med skabe fokus, sætte mål og skabe strategi, det er her at du er i dit hovedet og tænker visionære tanker.
• følelser
som er alle dine følelser, din relation og omsorg for dig selv og andre, din empati og samarbejde med dig selv og andre.
• handlinger
hvor alt begynder hos dig og breder sig udi større sammenhænge. Alt det som du giver dig selv af kærlighed og omsorg spreder sig som ringe i vandet. 
• spirituelt
hvorfra du kan se sammenhænge og helheder, der hvor du oplever din mavefornemmelse og kreativitet, derfra energi opstår og giver adgang til alle dine sanser og din tro på det som er.
• og for at DU kan have det godt, er det også vigtigt hvordan livet er omkring dig
som handler om relationerne omkring dig – samfundet og verden. Det er her du mærker når det giver mening for dig, der hvor du deler og bidrager.

Hvor ofte tænker du HVORFOR?  Hvorfor har jeg det sådan her i min krop, mine følelser…? Hvorfor kan jeg ikke bare have det godt?
Eller fornemmer indeni at der må være en sammenhæng mellem de forskellige tilstande i dig?

Du kan bare ikke gennemskue sammenhængen, og ved ikke hvordan du kan løse eller ændre på det.

Holistisk sundhedDet er der heller ikke altid et simpelt svar på, eller en kort vej hen til. Tilstande og symptomer kan være gamle og fastlåste i kroppen hvor der er blevet år efter år er blevet “bygget ovenpå”, og nu har det udviklet sig til en sygdom eller kroniske symptomer. Det kan være tilstande du oplever pludselig er opstået nærmest ud af det blå – difusse og forvirrende. Eller nogen du har haft i mange år, men bare aldrig har fået taget dig tiden til at gøre noget ved det. Uanset hvad det er, der ligger bag om dine symptomer, så har det brug for tid og dit nærvær til at vikle sig ud. Brug for din villighed til at give dig selv plads og møde din krop, så den kan mærke tryghed og slippe den fastlåste tilstand – og derfra skabe ressourcer og balance.

Har du lyst til at få det godt?
Hvis JA, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Igennem forløbet lærer du hvordan du kan opbygge sundhed, livskraft og blive fri af symptomer, der sjæler din opmærksomhed og hæmmer din livskvalitet. Når du samler helheden indtil din kerne – krop, følelse, tanker, handlinger og dine indre livskræfter kan du nære dig selv til livskraft og sundhed.
Din unikke personlige sundhed fri af dogmer, regler og overbevisninger.

I forløbet får du:

♥ processer der bevidstgør din krops sprog og signaler, så du sanser og forstår de sammenhænge der er tilstede i forhold til sygdom og symptomer.

♥ nye veje til at transformere og manifestere vitalitet, ressourcer, sundhed, kreativitet og tilstedeværelse med bevidsthed, brug af sanser, naturlige metoder, glæde og nærvær.

♥ redskaber der guider din krop indtil de iboende selvhelbredende kræfter hvor din livskraft kan udfoldes.

♥ hjælp til at samle din viden og forståelse for dig selv så du kan forme det ind i dit liv. Til at skabe næring til dine indre strømninger og et fundament for din sundhed.

Du kan læse om de forskellige metoder som kan indgå i dit arbejde med at få det godt

Din intention som er dit power move til at bringe klarhed, skabe mening og formålet med hvor du ønsker at bringe din sundhed – i krop, følelse, tanke, handling og dine indre sjælskræfter sætter rammen for dit forløb.

Sammen afklarer vi din aktuelle situation, hvilken retning du ønsker, og hvilke symptomer og medspillere der er. Hvilke veje du kan gå henimod din sundhed så du får dine unikke redskaber der kan sætte forandringer i gang.

♥ 7 sessioner á 1 1/2 time
♥ 1 session á 1 1/2 time 3 mdr efter session 7 for at følge op på om du har det godt.
♥ mail support med guidance, støtte og opbakning som du har brug for det undervejs i forløbet
♥ holistiske redskaber og metoder som er helt unikke kun til dig

Pris: 12400 kr. Som kan betales i rater á 1550 kr. pr. måned. Vælger du at betale det á en gang giver jeg en rabatbonus på 1000 kr.

Får du brug for at ændre en aftalt session bedes du gøre det senest 48 timer før den aftalte tid, helst lige så snart du ved det, ellers tages fuld pris.

 

Vil du investere i dig selv med et forløb i en sund selv opbyggelse og udvikling, for at skabe og leve et sundt liv med livskraft?
Vrimler det med tusinde spørgsmål om hvordan?

Skriv en mail til mig med alle dine spørgsmål eller for booking af forløbet til mail@josephinelarsen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig ♥

Klienter fortæller:

“Uden dig, Josephine, ved jeg ikke, hvor jeg ville være endt. Ét er sikkert; uden dig ville det have taget mig modbydeligt meget længere tid at nå til, hvor jeg er i dag. Takke været din fintfølende indsigt, dine fabelagtige velplacerede og rammende spørgsmål, din tålmodige venten på mine svar og mine indsigter, og takket være din humor og livsglæde, tager jeg nu vare på mit liv og mit helbred! Jeg ser i dag en lysere fremtid i møde! Tak for alt hvad din store viden om sammenhængen mellem krop og sjæl har bibragt.”
– Nanna Svendsen

“Jeg har lyst til at sige TAK for at vore veje har krydset i mit liv og bare fordi jeg tit tænker på dig. Du har virkelig lært mig helt utroligt mange gode og vigtige ting om at lytte til min krop, og ikke mindst at sætte grænser og jeg er simpelhen så og taknemmelig for, at du har udvidet min horisont på så mange punkter. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det stadig er noget jeg øver mig på hver eneste dag – det at sætte grænser, holde det hele i balance og lytte efter. Jeg tænker tit på dig og savner også helt at snakke med dig – føler at jeg kunne snakke med dig et helt liv, men det er nok alligevel heller ikke meningen 🙂 I hvert fald har jeg bare længe haft lyst til at skrive til dig og sige TAK for dig”
– Julie K

“Jeg er kommet hos Josephine ad flere omgange, men de seneste par år har hun gennem samtaler, kinesiologi og biopati hjulpet mig med at trappe ud af den antidepressive medicin, jeg har taget i ti år. Det har været en rolig og langsom process, hvor jeg har fået mig selv helt med. I dag er jeg medicinfri og har det bedre end i mange år. Hendes holistiske tilgang til helbredsproblematikker er fantastisk. Josephine er en meget skarp, nærværende og menneskeklog kvinde.”
– Louise R

“Det har været meget betydningsfuldt for mig at gå hos dig og jeg er taknemmelig for den hjælp som det har været. DU er fantastisk dygtig med dit rolige, sjove og skarpe gemyt, du har kunnet se lige igennem mig, men du er også skånsom og dygtig til at fornemme hvor langt eller i hvilken retning du skal gå. Kære Josephine, tusinde tak og kæmpe kram”
– A.B

 

 

holistisk sundhed

 

 

 

Kommentar