Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Smerter i underlivet

Et 6 måneders forløb hvor du finder årsagerne bag smerterne, forløser spændinger som fastholder dem og hvor du får de redskaber som kan hjælpe dig til at blive fra af dem.

→Er du afhængig af smertestillende medicin for at overleve smerterne når de lammer dig?
→Må du blive hjemme i fosterstilling af smerte fordi du ikke kan stå oprejst?
→Er kvalme, svimmelhed, diarré eller opkast noget som følger med når du har smerter i underlivet?

Hvis du kan svare ja til bare et af de spørgsmål ved jeg at du oplever, at smerterne i underlivet forhinder dig i, at leve dit liv som du vil – og er super ulykkelig over det. Dødtræt af de ulidelige smerter som gør at du må aflyse planer og aftaler fordi du ikke kan være tilstede i din egen krop.

Kan du genkende det?

smerter i underlivet

Smerter i underlivet

Smerter i underlivet optræder i den nedre del af maven, og de kan komme fra tarm, blære og kønsorganer. For nogen manifestere de sig også som smerter udi nedre ryg og ståler ned i benene. De kan komme af følgende tilstande i kroppen som:

• chok, tankemønstre og følelser
• visse situationer, mennesker og oplevelser
• kropsholdning, arbejdsstillinger og høje hæle
• manglende blod og ilt cirkulation, og kulde i underlivet
• fordøjelses ubalancer og allergier
• ægløsning, pms og menstruation
• ovaria cyster, fibromer eller endometriose
• blære og underlivsbetændelser, især når de er tilbagevendende
• svamp og bakterier i underlivet

Hvilke tilstande gemmer din krop på?

Din vej til smerterne i underlivet har mange forskellige årsager. Nogen af dem ved du sikkert, andre er ubevidste – og sammen undersøger vi hvad din krop er tynget af og finder frem til årsagerne bag til, hvorfor din krop har udviklet de tilstande. Som nu giver dig smerterne i underlivet. Din historie skaber processen i hvordan dit forløb bliver sat sammen, og hvilke metoder der giver mening at bruge. Du kan læse om de forskellige metoder som kan indgå i dit arbejde med at du blive fri af dem.

I forløbet får du:
♥ 6 sessioner á 1 1/2 time
♥ mail support med guidance, støtte og opbakning som du har brug for det undervejs i forløbet
♥ holistiske redskaber og metoder som er helt unikke kun til dig

Pris: 9300 kr. Som kan betales i rater á 1550 kr. pr. måned. Vælger du at betale det á en gang giver jeg en rabatbonus på 750 kr.

Skriv en mail til mig med alle dine spørgsmål eller for bookning af forløb til mail@josephinelarsen.dk

Får du brug for at ændre en aftalt session bedes du gøre det senest 48 timer før den aftalte tid, helst lige så snart du ved det, ellers tages fuld pris.

 

 

Klienter fortæller:
“Jeg kom til Josephine dels grundet en traumatisk gynækologisk operation, dels fordi jeg havde fået nok af år med stærke menstruationssmerter.
Efter to sessioner tog menstruationssmertene mærkbart af. Efter 12 kunne jeg gå i høje hæle på betongulv fra morgen til aften under de første dage af menstruationen (hvor jeg før lå i sengen) helt uden kraftige smerter. Tilbage er kun en murren, der sundt nok minder mig om, at tage den lidt med ro, når kroppen er i gang med en vital proces.
Når smerterne siden fra tid til anden er kommet igen i mildere form, har Josephine og jeg altid kunnet spore det til ubalancer eller hændelser, som kræver min opmærksomhed. Med Josephine har jeg fået meget bedre kontakt til min krop og al den hjælp den kan give i livet, når man forstår dens sprog.
 
Ved at lytte og drage omsorg kan jeg fx selv kurere mine før hyppige blærebetændelser i opløbet helt uden medicin og de bivirkninger antibiotika giver. Af samme grund er min krop er desuden blevet min vigtigste sparringspartner i mine forretninger og livsvalg i øvrigt. Hovedet er ikke længere min eneste vejviser.
Alt det kan jeg takke Josephine for.
Signe Kristine Nørgaard

 

Jeg har døjet med voldsomme smerter i underlivet i forbindelse med menstruation siden jeg var omkring 18 år. Jeg har været ved læge et utal af gange, prøvet forskellige p-piller, alverdens smertestillende. De seneste 5 år har jeg været hos diverse gynækologer, som ikke er kommet til nogen videre konklusion end at jeg muligvis kunne have endometriose, eller muskelspændinger. Jeg var til sidst så ked af det og magtesløs, over at der ikke kunne gøres noget for mig, andet end at jeg proppede mig med medicin, som både gav mig mavesår og opkastning. Jeg måtte gå ned på deltid, for at kunne holde fri omkring min menstruation. De seneste år, var mine smerter også slemme i op mod 2 uger efter endt menstruation. Så jeg var kørt helt i bund, da jeg startede mit forløb hos Josephine. Jeg ønskede at en ville kigge og lytte på mig med et helhedsorienteret syn, uden at forsøge at skille det ad i organer/specialer og bare henvise mig videre, selv mine veninder og familie har aldrig forstået hvor meget mine smerter påvirkede min livskvalitet. Jeg ønskede bare at blive taget seriøst.

Igennem mit forløb hos Josephine, blev jeg mere opmærksom på min krop, og på hvilke smerter jeg egentlig følte. Jeg lærte at skille smerterne og stederne ad, og kunne mærke om det var min livmoder, blære, tarme der gjorde ondt. Det hjalp mig personligt, med at forstå hvor jeg var i min smerteproces og hvad der hjalp på de forskellige smerter. Da jeg startede hos Josephine led jeg af blærebetændelser hver måned. Med Josephines råd og vejledning gik det over hurtigt.

Josephine gjorde mig opmærksom på, at det ikke var normalt at have så mange smerter og mit forløb hos hende gjorde mig stærkere og jeg endte med endelig at få overtalt min læge til en at henvise mig til endnu en udredning for endometriose. Det endte med en stor operation, hvor jeg bla fik fjernet både del af tarm og blære pga endometriose. Der var virkelig en grund til mine smerter. Inden operationen, hjalp Josephine mig med at gøre min krop stærk til at kunne klare sig bedst igennem operationen og det hele gik så fint, og jeg var frisk efter få uger.

Efter operationen har vi haft fokus på min psyke og stress, da den var noget medtaget og jeg døjede meget med hovedpine og belastende tanker, som Josephine har givet mig redskaber til at komme af med. Det har overrasket mig meget hvor effektivt, nogle små ting kan være. Min psyke blev betydeligt styrket efter bare en session.

Jeg har nydt at komme hos Josephine, hun er et dejligt, anerkendende og roligt menneske at arbejde med. Jeg har altid følt mig lettere og med mere mod på min situation, når jeg gik fra hende. Fokus i hver session har været på, hvad jeg følte var det der tyngede meget. Jeg har kunne spare med Josephine over mail, hvis jeg er stødt på udfordringer imellem vores møder. Jeg er blevet meget mere kropsbevidst under forløbet. Selvom mine smerter skyldtes en konkret sygdom, som kun kunne fjernes ved operation, så er det alligevel Josephines fortjeneste at jeg i dag har fået et meget bedre liv uden de stærke smerter, da jeg ikke havde haft overskud til at kræve en ordentlig udredelse, hvis ikke der var en der havde anerkendt mig og støttet op omkring det. Og på trods af en kronisk sygdom, føler jeg mig, nu som 32 årig mere rask end jeg nogensinde før har gjort.”
Louise Bagge Falkensteen

 

 

 

Læs min artikel med tips til at komme smerter i underlivet til livs – måske du kan bruge nogen af de tips allerede i dag.