Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Biopati

Biopati /Naturopathi

er en helhedsterapi, hvor alle de belastninger og faktorer, mønstre og vaner du har, både de fysiske og psykiske, bliver overvejet i forhold til om de præger eller skaber den tilstand du er i.

Når de fysiske eller psykiske belastninger du udsætter dig selv og din krop for, overstiger din kraft til at tilpasse dig situationen, regulere den eller ændre den, så mister du din vitalitet og sundhed.

Det kan begynde med stress på dit arbejde eller derhjemme, følelser, træthed, hovedpine eller gentagne infektioner. Og når du så ignorerer de signaler din krop viser eller holder dem nede med f. eks. medicin kan det udvikle sig til alt lige fra …. Kroniske infektioner, trang til bestemte fødeemner, ustabilt blodsukker, fordøjelsesproblemer, psykiske ubalancer, ondt i kroppen, en følelses af at være forgiftet, hormonelle forandringer, vægtproblemer … til angst, depression, barnløshed, allergier, eksem eller diffuse tilstande som er svære at sætte ord på.

Det sker fordi belastninger ophober sig i dine led, muskler og bindevæv, at din krop ikke får den mad som den har brug for og fordi du ikke forandrer det, som der er behov for.

I en biopati behandling bruges en eller flere af de følgende muligheder for at aktivere  kroppens egne helbredende kræfter til at skabe vitalitet og sundhed:

Ernæringsterapi er en vejledning i en optimal kost for dig. Kostens sammensætning vil blive tilpasset dig og dit behov med udgangspunkt i, hvad du spiser, hvad du vil og kan ændre for at aflaste dine organer og opbygge din krop. Det vil give dig energi, sundhed og styrke.

Drænering og organterapi der aktiver din krops evne til at afgifte og udrense affaldsstoffer. Det regulerer meridian- og organfunktionerne, befordrer at næringsstoffer optages bedre i kroppen og organerne regenerer. Terapien styrker og heler din krops naturlige balance med urter, homøopati og vand.

Immunterapi der stimulerer og genopretter din krops immunforsvar, så den selv kan bekæmpe infektioner, forgiftninger, virus og andre sygdomme. Jeg arbejder med at sanere årsagerne bag de ubalancer og symptomer du er påvirket af. Dertil bruger jeg biologiske medicin, homøopati og ernæring.

Vitamin og mineralterapi hvor din krops status af næringsstoffer og de essentielle fedtsyrer testes og under vejledning vil du få dem ordineret i den rette sammensætning, som er nødvendig for din krops tilstand. Det vil øge din krops evne til at regulerer de belastninger, som den udsættes for.

Mønsterbrud og ændring af vaner er din mulighed for at gøre en forskel for dig selv.
Sammen finder vi frem til hvad der er realistisk for dig at forandre, ud fra din krops tilstand og det liv du lever hen imod det sted du ønsker at være. Det er det, du vælger at gøre, som giver resultaterne!


Du kan forvente at din krop vil reagerer når du begynder at ændre på dine vaner, kost, bruger urter, homøopati og andre midler. Det er dens reaktion og positive tegn på at din krop får tilliden og ressourcerne tilbage.

For mig er biopatien en rejse gennem de lag som min krop har bygget op for at være i livet, og ved langsom skrælle dem af, (gen)opdager jeg mine ressourcer og finder indtil sundheden i mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.