Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Produkter og tjenester udbydes af:

Josephine Larsen
Nansensgade 47, stth og kld.
DK-1366 København K

Email: mail@josephinelarsen.dk

Tlf.: +45 33120087
CVR nr.: 25776437

Alle priser er i danske kroner (DKK) ekskl. moms medmindre andet er angivet.

Personoplysninger:

Der videregives ikke personoplysninger om kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Josephine Larsen forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til DEM/DIG personligt og må kun benyttes af DEM/DIG. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for DEM/DIG, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis DE ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det DERES ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved © Josephine Larsen inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-forløb har du adgang til 1 år eller så længe lager haves. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb. Undtaget abonnementer, som du har online adgang til, så længe dit abb. er aktivt – husk at abonnementer bliver automatisk fornyet en gang hver måned eller med det tidsinterval, som er angivet i produktbeskrivelsern, og abonnementer refunderes ikke. Det er DERES/DIT eget ansvar at melde dig ud af en abonnement aftale, hvis du ikke ønsker automatisk fornyelse af dit abonnement.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Josephine Larsen. DU er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Josephine Larsen’s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:

På Josephine Larsen’s digitale produkter, er der ingen returret, men DU har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har DU normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar, online-forløb). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download eller via link tilsendt i email.

Sessioner og 1:1 forløb

1:1 forløb kan efter aftale betales i rater eller ad en gang. De forudbetalte forløb og sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte forløb refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

Betaling:

Det er muligt at betale med kontant, mobilepay, netbank, via faktura og i onlineshoppen med dankort.

Merkur andelskasse
konto: 8401 0004203693
Eban nr: 3584010004203693

Ændring af aftalte sessioner:

Får du brug for at ændre en aftalt session bedes du gøre det senest 48 timer før den aftalte tid, helst lige så snart du ved det, ellers tages fuld pris.