Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

BLIV FRUGTBAR

Bliv frugtbar – skab livskraft i dig og forbered krop og sind til nyt liv handler om at skabe sundhed i DIG hvor du opbygger og nærer din iboende frugtbarhed og skaber en sund krop du vil elske at blive gravid i.


Er du en kvinde som:

 • ønsker at være sund frugtbar før du bliver gravid?
 • drømmer om at blive gravid om lang tid, men gerne vil skabe sundhed i dig inden?
 • føler dig bange og i tvivl om du er frugtbar fordi du er slidt i krop og sjæl efter det liv du har levet?
 • har været igennem en eller flere fertilitetsforsøg uden at blive gravid og er frustreret, ulykkelig og udmattet af processen og nu er parat til at finde nye veje?

Bliv frugtbar

→ ‘Bliv frugtbar’ er et ½ års individuelt forløb hvor du styrker din evne til at blive gravid gennem en holistisk tilgang – kropsligt, emotionelt og mentalt ←

Hvor du nærer dig selv kærligt og forholder dig til din livsstil, vaner og mønstre. Gør det bedste du kan for at skabe sundhed, hylder din krops ressourcer og lytter til dens signaler og sprog. Forløser det fastlåste som ikke gavner dig nu eller i dit kommende moderskab. Møder dine drømme om hvordan du gerne vil leve dit liv som mor, være som mor og hvordan du får det opfyldt.

 

 

Bliver du stakåndet eller overvældet over at skulle bruge et 1/2 år på din frugtbarhed?

Så er du ikke ene om det. Du kan sagtens starte med kun en session og få de første redskaber – og/eller tage en session ad gangen i dit tempo. Det er din frugtbarhed, og dig der bestemmer.

 

En klient skriver:

” Kære Josephine – søde fertilitetsmager og sjæleven

Du skal være den første til at vide, at jeg netop har fået et POSITIVT svar på min graviditetsprøve!!! 🙂 🙂 Jeg ved, at det er yderst tidligt at sige noget om noget, men jeg kan næste ikke være i min krop af glæde, det sprudler og syder 🙂 Sygeplejersken sagde, at det var rigtig fine tal så tidligt i stadiet, så nu er der kun tilbage at krydse alle fingre og tæer.
Josephine: Af hjertet tak for alt hvad du har gjort for mig! Jeg tænker SÅ tit på vores samtaler og alt det, som jeg fik lov til at dele i dit rum. Hvor har det befriet meget i mig. Jeg anbefaler dig til alle, der står med tanker, overvejelser og følelsesmæssige kvababelser. Du har haft en helt enestående betydning for mig, og også (viser det sig nu) helt afgørende effekt på min fertilitet. Tak, Tak, Tak for alt det, som du ved og kan! <3 <3 <3″
/Kærligste hilsner den nu gravide 41-årige

For mange har urkraften vibreret og banket på igennem mange år, for andre er det lige pludselig – som nærmest ud af det blå – at ønsket om at skabe liv, om at blive gravid mærkes i kroppen.

Og så kommer tålmodigheden for de fleste på prøve. For det er ikke altid at kroppen er frugtbar. Eller frugtbar nok fordi der symptomer, sygdomme eller ubalancer der forhindre det.

Jeg har arbejdet med kvinder om at skabe frugtbarhed siden år 2000. Rejsen har været smuk. Og det er meget individuelt hvad der skaber infertilitet. Fra kvinde til kvinde. Og bestemt heller ikke alt der kan ændres på, men der er faktorer som ofte er de samme, som forhindrer og udfordrer kvindens frugtbarhed. Faktorer som kan være mulige at forløse og ændre på hvis du gør en indsats og giver det opmærksomhed.

De mest almindelige frugtbarhedstyve jeg har mødt gennem tiden er:

 • livsstils-stress som skaber følelsesmæssig uro og indre biokemiske forandringer
 • uharmoniske hormoner
 • forstyrret fordøjelse
 • signatur fra tidligere infektioner i blære og kønsorganer samt kønssygdomme
 • hyppige blære og underlivs infektioner
 • brug af p-piller og andre hormonforstyrrende stoffer – læs om detox p-piller HER
 • manglende blodgennemstrømning og vækstprocesser i livmoder og æggeledere
 • anspændthed i bækkenet og underliv
 • underlivstilstande som pcos, endometriose, blokerede æggeledere, svamp i underlivet
 • dårlig ægkvalitet og lavt AMH-hormon
 • manglende ægløsning
 • manglende sundhed og livskraft i dig og omkring dig – påvirket af stimulanser, allergier/intolerance, arvelige belastninger, tungmetaller, motion, næringsstoffer, forurening mm.
 • alder

Og så er der selvfølgelig også de ubalancer som manden er udfordret med. Hans sundhed og hvordan sædens kvalitet er.

Mit ærinde er at give dig håb, og mulighed for at tage sagen i din hånd. Guide dig igennem puslespillet af det du kan gøre noget ved, og hjælpe dig til at give slip på det du ikke kan gøre noget ved.

Sundhed og livskraft handler om at du har det godt som den du er. At du mærker gnisten i dine drømme og har kraften til at gå med dem. Finder balance i livets udfordringer, og kan stå fast i det. Ikke fordi fertilitets dogmer, mønstre eller overbevisninger siger at dette er vejen, men fordi din historie, din livsvej, din krop guider dig til at det er det bedste for dig. At det er sådan DU finder redskaberne til din sundhed og skaber din frugtbarhed. Til at blive gravid og leve dit liv, som du ønsker det.

 

Bliv frugtbar

 

‘Bliv frugtbar’ forløbet er til dig som ønsker at være frugtbar

Først! For det handler om at være frugtbar og så at blive gravid.

At skabe liv, og give liv videre er større end alt. Sårbart og kraftfuldt på samme tid. En kvindelig kraft du kan bruge til at gøre en forskel i verden. Især når du vælger at forløse og bryde op med stagnation, at skabe ressourcer og sundhed, at udvikle og nytænke dig selv i verden –  i alignment med dig selv, FØRST.

For så bliver det kvinder skaber liv til født af kvinder der er hjemme i sig selv, og har udviklet sig bevidst. Det betyder at gamle mønstre kan brydes. At innovation og evolution kan opstå. Og det skaber en bedre verden, allerede nu, og især for de kommende generationer.

 

En klient fortæller:

Josephine er det menneske, der i sin egenskab som frugtbarshedshjælper, endelig ser dig. Jeg opsøgte i sin tid Josephine, fordi jeg var interesseret i fertilitetsmassage. Mit møde med Josephine kom til at handle om meget mere end massage. Efter at have konsulteret et væld af hjælpere i bestræbelsen på at skabe liv, var det hos Josephine, at processen endelig blev meningsfuld. Alt i rummet med Josephine har været stort nok og vigtigt nok at arbejde med. Forløbet har været sat sammen efter en progressionsplan, der aldrig var strammere end at der altid var plads til spontane emner, der var væsentlige for frit at kunne skabe liv. For mig har det været en befrielse at møde anerkendelse og forståelse i så vid omfang. Alle de mange tanker og spekulationer, der cirkler ud og ind af krop og sind, som resultat af mange års fertilitetsforsøg, er blevet hørt, set, lyttet til og arbejdet med. De har enten fået nyt udtryk eller har fået så meget kærlig opmærksomhed, at de ikke fylder mere. Jeg har taget alle Josephines kreative indgange til mig og har som udfald fået et væld af nye måder at se mig selv. Forløbet har været båret af Josephines professionalisme og rolige tilgang, og skønt befriet for smarte coaching-fif eller kliniske rationaler. Her har der været plads, og måske allervigtigst: Tid.

 
For mig har guldet ligget i at parkere gamle fortællinger og opdage, hvor mange nye og mere gunstige fortællinger, jeg i virkeligheden rummer. Det har været en gave at få Josephines hjælp til at udforske min livskraft – både hvad min krop kan, og hvad jeg er på et mere eksistentielt plan. De nye indsigter er et direkte resultat af Josephines faglige formåen, spirituelle naturlighed, lethed og skønne humor. Udover at Josephine kyndigt har arbejde med min krops ressourcer via kinesiologi og homøopati, har jeg oplevet markante og vedvarende forandringer i mit sind, der har fået ro, harmoni, styrke og accept som nye følgesvende på vejen til at skabe liv. Jeg er dybt taknemmelig for mine møder med Josephine og giver hende mine varmeste anbefalinger!”
/Anonym, 40 år

 

Vi mødes en gang om måneden i 3 timer 6 gange gennem et ½ år. Sammen bygger vi din fertilitetsplan – brick by brick – og den er din guideline til at opbygge livskraft, sundhed og frugtbarhed.

Intens, livgivende, legende, opbyggende, krævende, forløsende, meningsfuldt, kreativt og indimellem provokerende. Og sjovt! Fuld af handlinger, krop, tanker, følelser og intuitiv kraft. 

Du guides ind i helheden omkring dine hormonkirtler og lærer du hvordan du nærer dig til balance ved at samle helheden i dig – krop, tanker, følelser, sjæl og handlinger.

Den røde tråd er at skabe balance i dit hormonsystem, opbygge livskraft i dine celler, opdyrke samarbejdet mellem din krop og dit hoved, skabe en praksis med selvomsorg, fertilitetsdetox og booste dit underliv.

Det giver dig mulighed for at stå stærk som en HEL kvinde – sund og fuld at livskraft i en krop du vil elske at blive gravid i. Og hvis du bliver gravid vil dit kommende barn knuselske dig for at blive dannet i et bevidst miljø.

Vejen dertil er afhængig af din historie, din konstitution og hvordan du har det. Det afgør hvilke redskaber der skal bruges, hvordan og i hvilken rækkefølge. En ting er sikkert og det er at det begynder lige der hvor du er med dig selv. Og kun der!

De metoder og redskaber du kommer til at arbejde med sammen med mig er visualiseringer, kropsbevidsthed og energiarbejde, bevægelse, kinesiologi, fertilitetmassage, kropsøvelser, kost, urter, kosttilskud, homøopati, energimedicin, fertilitetsdetox, åndedræt, tegning, samtale, skrivning.
Hjemmeopgaver ved hver fase som skaber frugtbarhed.

Eller du starte med kun en session og få de første redskaber – og/eller tage en session ad gangen i dit tempo.

I forløbet får du:

♥ din personlige fertilitetsplan hvor du booster din frugtbarhed – skridt for skridt
♥ redskaber til at frigøre dig for dine frugtbarhedsrøvere og at lave fertilitetsdetox
♥ viden om hvordan du nærer dig selv
♥ 6 sessioner á 3 timer
♥ mail support med guidance, støtte og opbakning som du har brug for det undervejs i forløbet
♥ holistiske redskaber og metoder som er helt unikke kun til dig

Du får også kærlige og konkrete løsninger til at:
♥ skabe et optimalt samarbejde mellem krop, sind og dine selvhelbredende kræfter
♥ skabe harmoniske hormoner og en sund krop at være gravid i
♥ møde din naturlige visdom som kvinde  – og evnen til at skabe liv
♥ gå fra følelsen af magtesløshed  – til handlekraft og styrke
♥ slippe og forløse de problematikker som belaster hele dig
♥ styrke energi og ressourcer  i krop, sind og sjæl

Jeg kan ikke love, at du bliver gravid. Desværre. Men jeg kan love, at du får alle muligheder for at skabe en sund og stærk krop i hormonel balance – og en krop der er sund til graviditet.

Jeg ved at du bliver glad når du opdager dig selv, kommer hjem i dig selv og ser dine muligheder for at skabe liv. Liv vil mødes med liv. Så jo mere der er af det i dig, rundt om dig og i det du bruger din tid på, jo mere liv kommer til dig.

Pris pr. 3 timers session: 3750 kr.

Pris for hele forløbet i 6 mdr:  19.800 kr. med en rabat på 2700 kr. når du betaler det ad en gang.

Du kan sagtens starte med kun en session og få de første redskaber – og/eller tage en session ad gangen i dit tempo.

Skriv en mail til mig med alle dine spørgsmål eller for bookning af session eller forløb til mail@josephinelarsen.dk

Får du brug for at ændre en aftalt session bedes du gøre det senest 48 timer før den aftalte tid, helst lige så snart du ved det, ellers tages fuld pris.