Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Persondatapolitik for nyhedsbreve

Persondatapolitik for tilmelding af nyhedsbreve hos Josephine Larsen

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig , og vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Josephine Larsen.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Josephine Larsen vil kun opbevare dine persondata, så længe der enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles

Josephine Larsen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger hjemmesiden
  • Tilmelder dig nyhedsbrev
  • Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.josephinelarsen.dk er; Josephine Larsen, Nansensgade 47, stth. [ CVR 25776437 ]

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger, som du under registreringsprocessen på hjemmesiden har givet dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Andre modtagere af personoplysninger

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Jeg har hjemmeside hos gigahost, som fungerer som databehandler. Alle persondata som du oplyser på hjemmesiden vil blive opbevaret i gigahosts datacentre.

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til mig. De databehandlere behandler kun personoplysninger efter min instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Jeg har indgået databehandleraftaler med databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse: mail@josephinelarsen.dk.