Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

7 ritualer – fordybelse, livskraft og visdom

MENOPAUSE er den sidste cyklus – i kvinders liv. En afslutning på det frugtbare liv og en begyndelse på det livs-skabende viise liv. En symbolsk død og genfødsel.

Menopausen er en åbning ind til din visdom i kroppen, og den kalder på DIG. Det er en forvandling, der kan føles som et jordskælv, fordi det lukker op til forandringer (symptomer, ubalancer og tilstande) som påvirker både krop, sind og ånd. Disse forandringer inviterer dig til at opdage nye ressourcer og ukendte indre landskaber.

Det er en mulighed for, at vokse som kvinde og en åbning til alle de længsler, du endnu ikke har fået manifesteret. Et kraftfelt som kan befri dig fra de “lænker”, der omgiver den identitet, du har opbygget i dit liv som FRUGTBAR kvinde, og som ikke længere er sande for dig som livs-skabende, vild VIIS-kvinde.

Vil du gå din menopause i møde og følges med den?

Hvor du omdanner din frugtbare kraft til livs-skabende visdom, som det sker når du siger JA til forandringen og vælger at:

♥ forberede dig på processen og [gen]opbygge din livskraft
♥ tage afsked med det frugtbare liv og slippe det som ikke længere er dig værdigt
♥ lytte til din indre magi og det som kalder for at folde det ud i dit liv
♥ give liv til dig og det du drømmer om
♥ finde de “glemte” perler, som havnede i skuffen og lade dem få et [gen]udtryk
♥ rodfæste din kraft og lade det du har lært af livet drysse som visdommens guld

Menopausen er en opdagelsesrejse med indre udvikling og fysiske forandringer – og har samme form som heltindens rejse du kender fra myter og eventyr. Som en vandring ud i det ukendte hvor du bliver opmærksom på, at der er noget der kalder, og du derfor vælger at forlade det kendte. Hvor du først møder mørket og gennemgår strabadser og lidelser for derefter, at finde frem til kaldet og visdommen for så atter, at vandrer hjem hvor noget nyt indeni er født og du rodfæster og integrerer den visdom du lærte, det kald du mødte.

En rejse som handler om adskillelse, indvielse, genfødsel og integration – og hvor de 7 ritualer er et landkort, du kan støtte dig op ad og lade dig guide af gennem processen.

Rite 1-3 adskillelse /du bliver opmærksom på at det kalder og forlader det kendte
Perimenopausen arbejder vi med som den fase hvor du forbereder dig til menopausen. Som den symbolske død hvor du giver slip på at give liv til andre, adskiller dig fra det som ikke længere tjener dig værdig og tager afsked med det liv, som har været. Hvor du [gen]opbygger og forbereder dig til at møde transformation af menopausen med livskraft.

Rite 3-5 indvielse /i dybet hvor du gennemgår strabadser og lidelser til at finde kaldet
Menopausen som er den fase hvor du mærker overgangens tågede karakter. Hvor du ikke længere er den du kender, og heller ikke er nået frem til, hvem du er på vej til, at blive. Et sted ‘midt imellem’,  hvor du må hengive dig og gå ind i dybet af Mama earth og skabe kontakt til udvikling af dine nye kvindelige styrker og kompetencer. Kalde viden frem fra den slægt du kommer af og fra din identitet, før de frugtbare år. For at transformere med livskraft og bevidsthed.

Rite 5-7 genfødsel og integration /hvor du folder visdommen ud og finder hjem til den du er
Afslutningen af menopausen og ind i postmenopausen hvor du finder de frø du vil lade spire og gøder dem til at gro, udvikler nye eller glemte kompetencer, mærker livskraften af din indre hvisken og integrerer det i dit liv. I dit tempo og lader dig genføde som den kvinde du er, som den kvinde du ønsker at være og tager ejerskab af din livskraftige visdom.

Menopause og magi – 7 ritualer

Du kan benytte de 7 ritualer i rækkefølge fra 1-7 eller starte med det der kalder på dig. De 7 ritualer er en online rejse som en slags moderne form for alkymi til, at du kan finde ind til din kraft og sprede det som guldstøv. Lige som alkymister fra tidlige tider, der søgte at finde visdommen igennem 7 arbejdsprocesser til, at kunne omdanne metaller til guld.

I hvert af de 7 ritualer får du:
– procesbog der nærer, inspirere og guider dig igennem rejsen, skridt for skridt.
– guidning på lyd, der giver dig indre bevægelse og fordybelse til, at møde din magi og dét, der kalder.
– beskrivelse til et ritual der øger din bevidsthed i og om processen.
– påmindelse om din kontakt til Mama earth og din indre natur.

Pris:

Køb alle 7 for: 2.065,-

eller

Køb ét af gangen for: 295,-

Læs mere om hvert ritual

menopause - ritual 1

 

Ritual 1 VidUnderLIV [Called to wisdom]
Rejsen ‘kaldet til visdom’ begynder i dit VidUnderLIV hvor du inviteres til, at fordybe dig i de historier du bærer på. De historier der har givet ar, rifter, sår og skrammer og som har “styret” i dit frugtbare liv. Historier som har brug for at blive fortalt, komme ud i lyset og blive rørt.  Så du kan mærke DIG, og hvem du er på vej til at blive.

menopause - ritual 2

 

Ritual 2 Din krop er skønhellig [Your body is your home]
Du er din skønhellige krop, hvor dine tanker, dit sind og din sjæl er synlige og kommer til udtryk. Din krop er dit hjem, dit tempel og du inviteres til, at opbygge ressourcer og til at imødekomme og forberede DIG, din skønhellige krop til den forvandling, der er i gang. Til at stå i livskraft.

menopause - ritual 3

 

Ritual 3 Hjertet’ afsked [Heal your heart]
Det er ildens kraft, som kalder i hjertet og du inviteres du til, at lade de sår og ar, dit hjerte bærer på vise sig. Bearbejde dem blidt, så de mønstrer der er opstået fra det sårede hjerte kan heale og give hjertet mod til, at åbne sig for det nye som venter. Alt imens hjertekulen forbereder sig på, at holde blodets kraft inde og lade det cirkulere i hjertet og i kroppen.

menopause - ritual 4

 

Ritual 4 Åbn døren til dig [The mist of new womans land]
Forvandlingens åbning er et velkommen til fasen, hvor den omvendte pubertetsproces er i fuld sving. Du er lige midt imellem den du har været og den du er på vej til at blive og alt føles ikke som det plejer! Du inviteres til, at åbne døren til dig med både kraften af din visdom fra dine frugtbare år, fra dine barneår før du blev frugtbar og med det, du har med dig fra dine formødre og forfædre.

menopause ritual 5

 

Ritual 5 Lad dine frø spire [Rise rooted]
Inde i dybet af forvandlingens åbning hvor kaos og tvivl stadig råder begynder du, at lande i din krop. Så du kan omfavne DIG, elske og give plads til hende du er på vej til at blive. Eller allerede er! Du inviteres til, at opdage de hengemte perler, livstråde og frø, som kalder for derefter at sortere dem til ‘hvad vil jeg nu’. Spire og plante dem du ønsker, skal gro til visdommens guld – og til at du kan rejse dig rodfæstet.

menopause

 

Ritual 6 Din vitale vilde kraft [Holding the blood within]
Strømmen af din livskraft forbinder sig med blodet og sansningen af hvordan du tager ejerskab af at den begynder at vågne. Om hvad din kraft har udviklet og hvordan den kan bruges. Du inviteres til, at se udad mod helheden og bringe de kreative kilder og visioner i spil, så din visdom kan gives videre og gøre en forskel på Mama Earth.

WiseWomanHood

 

Ritual 7 Drys dit guld af visdom [WiseWomanHood]
Din indre ild af lidenskab brænder og du kan mærke hvordan du er forbundet med dig og din indre natur, din historie og Mama Earth.. Du inviteres til, at skabe retning på din livskraft, din vision, din visdom og lade den komme til udtryk med den højeste bevidsthed. Forbinde den til hvor du ved den kan gøre gavn.

Menopause årenes overgang – din individuelle rejse

Det er en vandring, som kan tage op til 10 år eller mere, med mange stier og veje. Du vil opleve, at kroppen, sindet eller sjælen ikke altid følges ad synkront i samme forvandlingsfase [samme ritual] Det kan være forvirrende, og det kan gøre, at du farer vild, står stille eller må vandre tilbage for at søge dybere, afslutte eller hente mere visdom.

Hver kvinde har sin egen rejse og uanset hvordan det folder sig ud hos dig, så er menopausen en mulighed, en kilde til vækst i dig, som kvinde.

Hvis du vil det.

“Without rituals we drool by nostalgia”
/ Malidoma Patrice Somé

Overgangsalderen kalder på dig

Om du føler dig parat eller ej. Om du vil det eller ej. Om du ‘laver struds’ og lukker ned, fordi du frygter hvad strømningerne af den omvendte teenager proces forandrer i din krop, i dine følelser, i dine muligheder.

Fordi du mærker tabuet, sanser dine formødres historier, lytter til sproget i samfundet og ved fra andre kvinder, hvor rædselsfuldt det er med tørre slimhinder, svedeture eller en indre nedtrykt stemning.

Menopausen kan være ganske svær, udfordrende og hård. Den er også rolig, livs-skabende og let. Smukt svinger den imellem polerne og skaber regnbuens farver igennem 5-10 år eller mere, hvor den folder sig ud i 3 faser både fysisk, psykisk og spirituel.

Peri-menopausen som er den fase hvor de første hormonelle ændringer begynder og at manifestere symptomer, ubalancer eller sygdomme. Det starter typisk omkring de 40 år, og for nogen kvinder sker det fra 35 års alderen og er en fase der kan tage mange år.
♥ Det afløses af Menopausen når blødningen begynder at stoppe. Her kan symptomerne, ubalancer eller sygdomme blive mere intense, hyppige og kan påvirke livskvaliteten negativt. Det er også en fase der kan tage flere år og som løber frem til 12 mdr. efter sidste blødning. 
♥ Hvorefter Postmenopausen begynder og ja fortsætter resten af dit liv. De fleste kvinder oplever fred for symptomer og ubalancer – og i stedet at det VIISE liv folder sig ud og manifesterer sig. For andre er det kombineret med at symptomerne, ubalancer eller sygdomme fortsætter.

Hos nogle kvinder udtrykker de forskellige faser sig blot som en sagte hvisken, hvor andre svinger ind og ud af dem og hos nogle skriger det højt under hele rejsen.

Når nu den kalder, den kære menopause – for det vil den gøre og der ligesom kun er en vej, så er min invitation til dig; GÅ DEN I MØDE!

Hvilket betyder, at gå dig selv i møde og følges med den og tage de bump, omveje og bjerge der skal bestiges undervejs med omsorg og kærlighed for dig selv. 

Ritualer i en overgangstid – det kan kurset gøre for dig

Ritualer i en overgangstid skaber bevidsthed og får krop, sind og sjæl til at mødes i enhed, hvor det skaber sprog, kærlighed, nærvær og livskraft til, at du kan føle dig hel. Både undervejs i overgangen og når du er landet på den anden side, når du har fundet hjem til dig.

Sådan foregår menopause og magi
7 ritualer

De 7 ritualer er skabt til at du kan bruge dem, en ad gangen, som du går din menopause i møde og følges med den ‘as it happen’ eller du kan bruge dem som en rejse og begynde uanset hvor du er i din menopause og følge dem fra rite 1-7.

Der er ikke en rejse som er ens for kvinder og du vil opdage [måske har du allerede], at der i overgangen er mange overgange og måske endnu flere. At du vil gå frem, gå tilbage eller tage omveje fordi du kan være i forskellige faser på en og samme tid.

Du kan for eksempel opleve, at du følelsesmæssigt er i adskillelsesfasen [rite 1-3], fysisk er i indvielsen [rite 3.5] og dit kald er tydeligt og folder sig ud i genfødsel og integration [rite 5-7]. Med andre ord, at de følelsesmæssige processer kan svinge frem og tilbage igennem rejsen og det fysiske viser først et og så noget andet, imens det spirituelle flyder som en understrøm.

Vid; rejsen er lige som den skal være for dig! Til gavn for din magi og visdom.

Du har brug for:
– computer eller telefon til at læse og lytte til materialet
– tid til dig
– et rum hvor du kan være alene
– lyst til at følges med processen
– en bog og skriveredskaber

Pris:

Køb alle 7 ritualer for: 2.065,-

eller

Køb ét af gangen for: 295,-

Er du ikke parat til at købe? Så meld dig i stedet til nyhedsbrevet og modtag som tak en guidet energiøvelse. Den får din livskraft til, at cirkulere og skaber ressourcer til menopausens rejse.

Når du skriver dig op til at modtage lydfilen, skriver du dig samtidig op til universet for Menopause og Magi, og giver samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. til, hvordan du kan møde din menopause og følges med den. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Her kan du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles.

Længes du efter et fællesskab om menopausens rejse med andre kvinder? Klik på linket og læs om menopause og magi fællesskabet er noget for dig