Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

At du er ved at blive VANVITTIG og helt desperat over what to do?

For det kommer selvfølgelig altid på det værst tænkelige tidspunkt – midt om natten, under middagsselskabet, når du slapper i løbet af aftenen – hvor du ikke kan storme ned til nærmeste helsebix for at få fat i hjælpemidler, der virker hurtig lindrende. Hvad som helst, bare det kan få den kløe, svien eller brændende fornemmelse væk i en fart.

Derfor vil jeg skrive et par metoder til at tage det værste, når det pludselig dukker op. Og det er blot det, det gør!! Tager det værste ubehag, noget du kan bruge akut når svamp i underlivet slår til – noget du kan have i dit husapotek til akut lindring.

De færreste oplever, at det kan forhindre svamp i skeden i, at komme igen da det ikke får kål på de årsager der ligger til grund for, at kroppen har udviklet svamp. Det er så forskelligt, hvad der ligger af grobunde for at de symbiotiske gærceller der lever på din hud, slimhinder og i tarmen skifter form, vokser vildt og danner svampehyfer – en slags tråde der hægter sig fast og beskadiger tarmslimhinden og gør den gennemtrængelig – og spreder sig med sporer udi kroppen. Hvor de samles i større grupper i huden, i skeden, i svælget………

Hvis du vil læse mere om svamp og hvad der får svamp til at gro kan du læse et andet indlæg jeg har skrevet ‘Er du plaget af svamp i underlivet?’

kloee-i-skeden

Husapotek mod kløe i skeden – akut svamp

Isposer i fryseren
– Lig dig på et håndklæde med isposen på dine kønslæber og mellemkødet, så det dækker der hvor dine symptomer kommer til udtryk. Nogen har brug for at det køler direkte på slinhinderne, andre passer det bedst at pakke isposen ind i et tyndt bomuldklæde. Du må prøve dig frem hvad der virker for dig. Lig med det så længe du kan holde det ud.

Vivag gel
– Smør gelén på de angrebne områder i dit underliv.

Bukkehornsfrø omslag
– 5 tsk. knuste bukkehornsfrø kommes i en gryde og dækkes af vand. Simrer op på lavt blus under omrøring til det er en pasta. Lig det ud på et bomuldsklæde med plads til at du kan folde stoffet om pastaen. Lad det dampe af så det ikke skolder dine slimhinder
Lig dig på et håndklæde med bomuldsstykket mod dine kønslæber og mellemkødet, så det dækker der hvor dine symptomer kommer til udtryk. Lig et håndklæde over, så farven fra bukkehornsfrøene ikke smitter af. Lig med det i 15 min, eller så længe du kan holde det ud.

Mælkesyrebakterie vaginal kapsler
– indfør en vaginal kapsel dybt i skeden.

Hvidløgskapsler
– tag akut 4-6 kapsler daglig, og forsæt med den dosering til dine symptomer har lettet. Trap derefter ned til 2 kapsler dagligt.

Hvis du ønsker at komme svampe invasioner til livs – akutte som kroniske så se om mit onlineforløb er noget for dig ‘Svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs for evigt!’ hvor du med simple effektive og holistiske metoder har muligheden for at sige farvel og tak til kløe, svien og brændende fornemmelser i skeden.

Jeg håber at husapoteket er nyttigt for dig ♥
Kærligst, Josephine