Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs for evigt!

– et online forløb over 4 mdr. der hjælper dig til at blive fri af svamp i underlivet!

Det er til DIG som
√ er træt af at det klør, svier, er irriteret og lugter fra skeden
√ længes efter at føle dig fri af svamp til at nyde din lyst og dyrke sex
√ føler frustration over at der kun er en uge i din cyklus, hvor du IKKE føler dig generet af smerte og irriterede slimhinder
√ søger efter holistiske værktøjer til at komme din svamp i underlivet til livs for evigt
√ oplever at være fanget i nogle livsomstændigheder som giver dig svamp i underlivet, og du aner ikke hvordan du løser det

Det er til DIG som drømmer om, at have et sundt indre miljø med stærke og modstands dygtige slimhinder fri af svamp, hvor du oplever at være tryg og have tillid til dit underliv. Til dig som ønsker, at føle velvære ved dig selv, og ikke behøver at frygte at svamp kommer igen, og forhindrer dig i at være fri til det du har lyst til.

Du kan tage forløbet helt anonymt – du skal ikke dele med andre. Det er din proces. I det tempo som du ønsker det! Jeg anbefaler at du bruger minimum en måned pr. fase, for at sikre dig det bedste resultat.

Får du spørgsmål undervejs er du velkommen til at skrive en mail til mig.

Pris: 295 kr

Onlineforløbet giver dig redskaber til at finde frem til de vækstbetingelser der skaber svamp i din skede og dit underliv, viden om hvad svamp er, – og hvad det betyder for dig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Du kommer 360° rundt om svamp, så du opdager det som fastholder den i dit indre miljø – og metoder til at opbygge et sundt og kraftfuldt underliv der siger NEJ TAK til besøg af svamp for evigt!

svamp i underlivet

Online forløbet er til DIG som er træt af at være plaget af svamp i underlivet. Som gentagne oplever;

• tørhed, rødme, irritation, kløe og svie i skeden
• udflåd der ændrer sig i farve og lugt (fx kan du lugte dig selv hele tiden)
• smerter og svie ved vandladning og sex
• tyngde i underlivet
• ægløsningssmerter
• menstruationssmerter
• blødningsforstyrrelser
• tilbagevendende/hyppige blære eller underlivsinfektioner
• træthed
• fordøjelse ubalancer som oppustethed, luft og mave smerter
• manglende sexlyst fordi du er hæmmet af svamp
• væmmes ved dig selv fordi du lugter og har en tung fornemmelse i underlivet

Det er til DIG som bare gerne vil have et vitalt og sundt indre miljø i hele dig. Hvor du oplever velvære, energi, masser af lyst og sunde slimhinder. Hvor du er fri til at gøre og leve som du ønsker det, uden frygt og bekymringer om hvornår svamp kommer i udbrud igen.

Pris: 295 kr

Du kommer svamp i underlivet til livs

Når du igennem 4 faser kommer 360° rundt om svamp – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

I Fase 1 skaber dit fundament for at komme svamp til livs. Du inviteres til at arbejde med de første redskaber til at du opnår det bedste resultat med ’Svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs for evigt’. Viden og metoder der giver dig råstoffet til, at nære dig og opbygge et indre miljø, som gør det umuligt for svamp at overleve i dit underliv.

I Fase 2 forstætter du med dit arbejde fra fase 1 om at skabe dit fundament. Samtidig inviteres du til, at arbejde med de næste redskaber, som giver dig en forståelse af hvad svamp er, hvordan den udtrykker sig både fysisk og psykisk. Viden og metoder der giver dig råstoffet til, at nære dig og opbygge et indre miljø, som gør det umuligt for svamp at overleve i dit underliv.

I Fase 3 inviteres du til, at blive bevidst om din fordøjelse, og undersøge om de fysiske grobunde for svamp i dit underliv, kommer fra din fordøjelse. Fordi når der er svamp i underlivet er der ofte også øget bakterie vækst og svamp og i enten tyndtarm og tyktarm. Når det bliver genoprettet vil det støtte dit underlivs kraft til at blive fri af svamp.

I Fase 4 siger du farvel til svamp og opbygger et sundt indre miljø! Det handler det om din personlige historie. Hvad var det, der satte de første spor til, at det over tid udviklede sig til svamp i underlivet. Årsagerne skal bevidstgøres, forløses og udrenses. Til at bygge underlivets kraft op på ny. Så du for evigt kan sige farvel til svamp.

Helt konkret får du:
√ Pdf’er som guider dig skridt for skridt gennem 4 faser til at komme svamp til livs
√ Lydfiler der vækker din krop’s sprog, og giver dig indsigter om hvorfor din krop har udviklet svamp
√ Videoer som underviser dig i metoder til at komme sukkertrang til livs, og kroppens udvikling af
ubalancer og svamp i underlivet.
√ Madopskrifter der skaber balance og vitalitet – og en sund fordøjelse
√ Guides til urter, homøopati, kosttilskud mm.
√ De 9 fælder du skal undgå for at svamp kommer igen
√ Viden om dine kropsreaktioner når du afgifter svamp
√ Og så selvfølgelig en bonus om hvordan du bevarer et sundt og vitalt underliv

Du guides skridt for skridt til at få genskabt et underliv der smiler, og hvor du kan leve som du ønsker det med kontakt til din kvindelige kraft, sexlyst, velvære og energi til livet. Fri for ubehag, den generende kløe, lugtgener og følelsen af ikke at kunne være i din krop.

Pris: 295 kr

En klient fortæller:
“Over de første 14 dage var der nogle symptomer, som jeg slet ikke havde relateret til den svamp jeg havde i skeden, nemlig min næse der konstant løb med væske og kløe i hovedbunden som blev mindre. Jeg tror godt jeg forstår sammenhængen nu.
Jeg var igennem de vildeste kropsreaktioner med ømhed, stivhed og smerte i mine muskler, især min ryg. Det var som om min krop havde sovet, og pludselig vågnede med et sæt. Det med ryggen kan jeg huske fra 15 år siden, og det var så mærkelig at mærke det igen. Jeg blev noget urolig, og læste pdf’en igen om kropsreaktioner under en udrensning. Selvom det giver mening, at kroppen lagrer i lag, så er det ret svært for mig, når jeg står midt i at have det ad h…… til, at huske at det er sådan. Men lige så pludselig som de kom, lige så pludselig var de væk igen.
Det tog tid førend jeg synes, at mit underliv begyndte at reagere positivt med mindre og mindre kløe og udflåd, og det var først da jeg fik styr på fordøjelsen, at det sådan rigtig viste bedring.
Jeg har svært ved, at beslutte hvad jeg er mest glad over er sket i forløbet, om det er at svamp i skeden er væk eller om det er, at blive fri for at være sukkersulten hele tiden.”
Kristine Hansen