Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Kender du til at have så ONDT i dine bryster, at du må bære dem kærligt i dine bløde hænder?

Fordi den mindste svingning bare gør så hulens ………….. eller hvis brystvorten kommer for på tæt blusen du har på, eller et kærligt strøg fra din elskede, som får hele kroppen til at stivne op, fordi det gør så hulens ONDT i dine bryster.

 

 

Derfor får du ONDT i dine bryster

 

I perioden fra omkring dag 26-27 i din cyklus begynder østrogen og progesteron niveauerne at falde og er præcis det der giver plads til at menstruationen ankommer. Hvis faldet er for kraftigt kan det give symptomet: ONDT i dine bryster

Og her kommer der måske en lille opråb fra dig …..

Fordi dine bryster gør ONDT i mange dage før det. Måske allerede fra dag 20 eller endnu tidligere.

Den type ONDT i dine bryster har stadig sin årsag hos østrogen og progesteron og kan enten skyldes at østrogen kan være for højt, progesteron for lavt eller at progesteron er for lavt i forhold til østrogen.

 

Et par kærlige tips til NEJ til ONDT i dine bryster

 

Bevæg dit underliv
– fordi det vækker kraften i dine kønsorganer

Se denne video og lav øvelsen et par gange om ugen i 5 minutter. Det er ingen tid i det store billede, og et kraftfuldt redskab til, at tage ejerskab af din kraft.

Den kraft kan du bruge på lige fod med din intuition, dit hjerte og din mave fornemmelse. Lyt til dit underlivs JA og NEJ og se hvad der tænder dig eller tænder dig af.

Oftest er et JA en følelse af at din skede åbner sig og du bliver måske fugtigt, og et NEJ er en sammentrækning opad og måske tørhed.

Giv også et kærlig hej til dit underliv hver dag med en knibeøvelse, hvor du forsøger at lukke/trække endetarmen opad, og så kommer det nærmest automatisk at vagina trækkes opad.

 

Massere dine bryster
– fordi det forbygger ONDT i dine bryster

Du skal bruge:
– varme blide hænder
– en olie
– en stol hvis du ønsker at massere siddende. Du kan sagtens stå op. Gør det som passer dig bedst.

Saml dine håndflader og gnid dem imod hinanden og skab varm energi. Dryp 10 dråber i din håndflade og gnid igen hænder sammen et øjeblik.
Lad hænderne hvile mellem dine bryster imens du tager kontakt til dit åndedrag og retter din opmærksomhed mod dine bryster. Giv tid – og stryg så dem blidt fra mellem brysterne og ned, rundt om brystet og op, ind mod hjertet og ned mellem brysterne. Gentag 9 gange. Luk øjnene, nyd dine bryster og mærk efter hvad der kalder……
Og derefter gør du det i den modsatte retning. Gentag 9 gange. Luk øjnene, nyd dine bryster og mærk efter hvad der kalder……

Jeg anbefaler at du gør det fra menstruationen ophører og frem til menstruationen begynder igen som en daglig praksis af din selvpleje.

 

Jeg har udviklet ‘THE OIL intimacy’ som du er velkommen til at bestille ved at sende mig en mail

THE OIL intimacy er en olie som giver dig rum til at være intim med dig selv. Den stimulere blødhed til dine bryster og vagina, vækker din lyst – og giver dig mulighed for at forbinde dig til din vitale kraft.

Magien i ‘THE OIL intimacy’ er i samspillet mellem olier, urter og de æteriske olier som arbejder holistisk i DIG – og som tager sin form via dine sanser, din hud og i ritualerne som du bruger. En proces der skaber bevidsthed og livskræfter.

Dens hjertekys ønsker at møde din vilde kvinde. Fri til at ride over stepperne. VILDkvinden der vil og vover uden at tøve.

 

 

Lidt mere kærligheds eleksir til dine bryster

 

Hvis du gerne vil gøre endnu mere for dine smerter i brysterne mindske kan du med fordel overveje at spise masser af kål, c-vitamin og b-vitaminer.

Forsøge det bedste du kan for at undgå hormonforstyrrende kemikalier fra blandt mange – plastflasker, kosmetik, vand, sprøjtegifte, støv, tøj, medicin og fødevarer

De hormonforstyrrende kemikalier ophober sig via blodet i binde -og fedtvæv, og på nuværende tidspunkt foregår der mange forskellige forsknings forsøg for, at finde frem til omfanget af hvilke ubalancer, og sygdomme det skaber i os mennesker.

Hormonforstyrrende kemikalier er meget klart kemikalier der forstyrrer din hormonbalance – og når du lever igennem din månedlige cyklus med forskellige svingninger og niveauer af hormoner som balancere dig naturligt, så bliver de hormonforstyrrende kemikalier tilstede i din krop med et konstant niveau. Som en betonklods der er urokkelig.

Det betyder med andre ord, at din krop bliver fast låst i hormonelle mønstre, der spiller ind i det naturlige flow og skaber et mis match af biokemiske forbindelser, fordi xenoøstrogenerne snupper pladsen fra dit eget østrogen, når de møder de receptorer der søger efter sit østrogen først.

For mange år siden fik jeg en opskrift med nødder og kerner af Michael Thomsen, Naturopat bosat i Australien under min uddannelse til phytoterapeut, en opskrift som nærer kroppen med planteøstrogener.

Phytoguf

1 del hørfrø
1 del sesamfrø
1 del mandler
1 del solsikkekerner 1 del græskarkerner

2 spsk. af blandingen frisk kværnes dagligt.

Bland det med en 1 spsk. omega 3-6-9 olie og lidt bær. Spis det med en ske eller drys over morgenmaden.

Udover den blanding findes der planteøstrogener i rodfrugter og rug. Jo mere du spiser af planteøstrogenerne, jo mere kan du ”narre” xenoøstrogenerne og tage pladsen før dem – og lykkes det undgår du den negative effekt af de hormonforstyrrende kemikalier du ikke kan undgå i verden af i dag.

God rejse med at blive fri af ONDT i dine bryster.

Kærligst, Josephine

 

OBS! Til sidst er der blot at spørge om du har fået ONDT i dine bryster efter p-pille stop?  ….. For hvis det er tilfældet så kig forbi ‘Detox efter p-piller og genskab din naturlige balance i dine hormoner’