Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Detox p-piller og genskab din naturlige balance i hormonerne

– detox p-piller online i 3 faser med næring til din naturlige balance i hormonerne

Vil du undgå at blive en PMS VILDKAT når du stopper med at bruge p-piller?

Har du:

  • brugt p-piller i mange år og ønsker at udrense dem
  • ikke haft menstruation siden stop med p-piller
  • en bedøvende grå sky hængende over dig fordi du bruger p-piller
  • kraftfulde humørsvingninger som bonus efter du er begyndt at bruge p-piller

eller drømmer du om at:

  • mærke dig selv og de nuancer der er i din cyklus
  • være frugtbar og inden da slippe p-pillers påvirkning i din krop
  • få sexlysten tilbage, for den mistede du efter du begyndte med p-piller
  • genskabe din naturlige hormonelle balance

Almindeligvis tager det et års tid for kroppen at genfinde cyklus og regulere hormonerne efter p-pille stop – og det kan der komme enten skønne DIG eller vildkatten ud af.

Skønne DIG

– regelmæssig blødning, ægløsning og en naturlig hormonel rytme uden gener. En blød og rolig krop.

ELLER

Vildkatten

– blødningen udebliver, underlivet murrer, kroppen er urolig og tung, og/eller blødningen er uregelmæssig, kraftfulde blødninger med ekstrem træthed, smertefuld blødninger og/eller optil menstruation er en PMS VILDKAT flyttet ind i kroppen. Og/eller ægløsningen er en killer med angst, smerte, oppustethed og en følelses af at der er ikke plads til dig i din krop… Sæt selv ind hvad du oplever ⇒

Hormoner er med til at skabe dine følelser, og med p-pillernes undertrykkelse af de naturlige processer er det noget af en omvæltning for kroppen når den påvirkning pludselig stopper. Det er kombineret med hvor du står i dit liv, og den rygsæk du har med dig i forhold til hvilke ressourcer din krop har til rådighed til den proces og det er en medspiller omkring om det bliver skønne DIG eller vildkatten du oplever.

detox-p-piller

Pris: 195 kr

Hvad gør p-piller i kroppen?

I korte træk så erstatter p-piller din krops egen production af hormoner. De forhindrer ægløsning i æggestokkene ved at blokere de overordnede kønshormoner FSH og LH. De stopper kroppen i selv at danne kønshormoner – progesteron og østrogen – og forstyrrer deres indbyrdes balance. Uden progesteron kan et æg ikke sætte sig fast i livmoderens slimhinde. Slim i livmoderen bliver sejt at en sædcelle ikke kan trænge forbi, i tilfælde af, der skulle være et æg, der overlevede den kemiske proces med p-pillen. De er lavet af kunstigt østrogenlignende hormon og kunstig progesteronlignende hormon – gestagen, og findes i flere generationer, i forhold til typen af gestagen i pillen, og de bivirkninger der er i brugen af p-piller. Det er alt det din krop siger farvel til når du stopper med at bruge p-piller – og goddag til at nu må kroppen så selv at finde ud af det igen. Og det er så der skønheden eller vildkatten kommer ind i billedet. Afhængig af de ressourcer du har til rådighed i din krop.

Læs her en spændende artikel om hvad p-piller gør ved din hjerne og krop skrevet af Lone Frank

Detox p-piller

Med online forløbet ‘Detox p-piller og genskab din naturlige balance i hormonerne’ vækker du de overordnede kønshormoner FSH og LH til live igen, opbygger livskraft i underlivet og styrker den naturlige balance mellem dine kønshormoner østrogen og progesteron. Du detoxer væv, hormonkirtler og organer fri af hormonrester, og genskaber den naturlige balance i dine hormoner til indbyrdes glæde for alle dine hormonkirtler. Du guides kærligt igennem 3 faser, hvor du bygger fundamentet til harmoniske hormoner og kickstarter din krops udrensningskanaler, inden du føres igennem detox af p-piller af væv, kirtler og organer – og til sidst opbygger du næring til dine hormonkirtler til at skabe en naturlig balance i hormonerne, samt saft og kraft til dit underliv.

Fase 1: Opbyg fundamentet til hormoner i balance og kickstart din krop til detox – med viden, mad, urter og holistiske metoder
Det handler om dine binyres velvære og om hvilke ressourcer du har til rådighed – og du guides til hvordan du skaber fundamentet og giver kroppen kræfter til at udrense signaturen fra p-piller.

Fase 2: Skab kernen til hormoner i balance og detox efter p-piller – med mad, urter, homøopati og kropsøvelser 
Det handler om sukker og at være blodsukker stabil som en del af kernen til, at skabe hormoner i balance – og du guides til, at igangsætte og fuldføre detox af p-piller.

Fase 3: Sæt trumf på næring til hormoner i balance og nyd – med urter, mad, kvindeliv og nydelse
Det handler om, at genskabe forbindelsen mellem hypofyse, ovarie og de overordnede kønshormoner og finde ind til hvordan dit hormonsystem skal næres efter detox af p-piller – og du guides i hvordan du ærer dine rytmer til gavn for helheden af dig som kvinde.

Du får:

√ E-bøger som guider dig skridt for skridt gennem 3 faser til at opdage hvor dine ubalancer er i dit hormonsystem og genskabe din naturlige balance i hormonerne.
√ Guides til hvordan du skaber næring til dine hormoner med urter, kosttilskud, homøopati og holistiske metoder.
√ Guides til hvordan du først skaber kræfter til kroppen til detox, og dernæst til hvordan du udrenser kroppen fri af p-piller
√ Videoer som underviser dig i metoder til at komme sukkertrang til livs, og kropsøvelser til at skabe cirkulation og ilt i underlivet.
√ Viden om dine kropsreaktioner og helsekrise når du afgifter for p-piller

Pris: 195 kr