Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Efter en proces med at eliminere svamp i dit underliv kan du være sårbar i en periode på optil 6 måneder hvor kroppens hukommelse om hvordan livet med svamp var husker som en svamp.

Hvis du giver eller gentager de rette vækst betingelser for at svamp kan leve og formere sig er den meget hurtigt tilbage og får overtaget miljøet – og er der noget du ikke ønsker, så er det at det sker. Især når du lige er blevet fri!

svamp

 

Fælde 2 ud af 9: antisvampe kosten tager overhånd

Du går all ind – og udelukker alt som svamp lever af under processen med at blive fri af den. Hvilket jo giver mening, men lige så snart du er fri af svamp tager dit mindset over, fordi det er indstillet til at nu er ”kuren” slut. Og inden du får set dig om begynder du at spise alt det du ikke har spist længe. Og vupti svamp kommer på besøg igen.  


Fælde 4 ud af 9: Den indre søde tand tager over

Når du er fri af svamp – og er vendt tilbage til den hverdag du levede før processen med at eliminere svamp ud af din krop.
Fordi du ikke har tilladt dig selv at den søde tand godt må være der imens du arbejder dig fri af svamp – og ikke har husket af finde de søde alternativer uden sukker..

Jeg kan varmt anbefale dig at købe bogen ’Det søde’ af Lisbeth Tordendahl. Den er fyldt med skønne opskrifter på kager og snack med naturlige sødemidler.


Fælde 5 ud af 9: Du glemmer at sætte sunde grænser

Overfor dig selv og dine egne handlinger. Mod dig selv. Mod andre.
Overfor dem du elsker som har det med at overskride dine grænser. Bevidst eller ubevidst.
Overfor kollegager og bekendte – og alle de andre du møder på din vej i hverdagen.  Lige som du skal sætte sunde grænser for at svamp ikke overskrider dine slimhinder


Fælde 9 ud af 9:
 Selvomsorg bliver en by i ………….

Underlivet næres af selvomsorg. Tid du bruger på de kærlige intentioner som nærer DIG.

Fælden er at du glemmer det fordi der pludselig opstår der et eller andet i livet, som stjæler din opmærksomhed væk fra dig. Vær opmærksom på hvordan du vender tilbage. Skab en strategi inden fælden klapper om hvordan selvomsorg begynder forfra igen. Lige så snart du opdager at du kom væk fra det.

I online kurset ‘Svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs forevigt!’ får du de sidste 5 fælder du skal undgå når du er blevet fri af svamp.

/ Josephine