Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Skab liv i dig

Til dig der ønsker frugtbare og livskraftige redskaber og teknikker til at igangsætte og optimere dine selvhelbredende kræfter.

Er det dig som?
• Døjer med symptomer og ubalancer der påvirker din dagligdag
• Ønsker at skabe ressourcer i dig for at give liv videre
• Oplever sammenhæng mellem krop, sind og sjæl
• Interesseret i lære naturlige metoder der giver livskraft og adgang til kreativitet
• Lyst efter at lære kroppens signaler at kende

Skab liv i dig er en online medlemsklub med lydfiler, worksheets, viden og inspiration til at forbedre fundamentet i dig og danne grobund for liv, sundhed, kreativitet og skaberkraft.

Hvad får du i skab liv i dig online:

• Månedens frugtbare temagave lige til at downloade. Temaet består typisk af lydfiler til fordybelse i dig, brugbar viden til at skabe forståelse, og workssheet til at transformere og implementere ind i dit daglige liv.

• Adgang til et lukket Skab liv i dig online forum hvor du er velkommen til at dele din vej i processen, der hvor du inspireres til liv eller det du brænder for – gerne links til spændende foredrag, kurser eller videoer

• Mulighed for at opfordre til emner og du vil blive hørt

• Inspiration og indput til holistisk sundhed og livskraft fra mig og gæster

Fordelen ved at alt foregår online er: – Du kan passe det ind i en travl hverdag – Du kan gå i gang lige præcis når det passer dig – Du kan sidde hjemme og uforstyrret – Du har ingen transport tid – Teknikken er super let

Kun 167 kr!
Det koster det kun 167 kroner om måneden af være medlem –  du får adgang til månedens frugtbare tema med det samme,  og du kan udmelde dig igen med nogle få klik, hvis det viser sig ikke at være noget for dig. Der er ingen bindingsperiode.

[box color=”green” icon=”accept”]Klik her for at melde dig ind i Skab liv online[/box]

Husk du kan altid melde dig ud igen – hvis det viser sig ikke at være noget for dig.

DET FÅR DU LIGE NU:

MAJ MÅNEDS TEMA 2013

Denne måned handler om at lytte til din krop og høre den sige stop. Din krop er din ven, og vil gerne guide dig til at tjene dig bedst muligt. Dens signaler er dens stemme for at fortælle dig hvordan det står til. Lytter du ikke så larmer den højere og højere. Tag din krop i hånden. Hjælp den med at blive fri af symptomer og sygdomme. Fri af stress med binyrer fulde af kraft.

♥ Worksheet til at stoppe op og høre din krops stemme
♥ Lydfil som guider dig igennem en vejrtækning der støtter dine binyre til ressourcer

APRIL MÅNEDS TEMA 2013

Denne måned handler om at skabe forbindelse mellem krop og hoved. Kender du følelsen når din hjerne er på overarbejde med en masse tanker? Tanker i alle retninger er i gang hele tiden  – og det fratager dit nærvær med dig selv og din forbindelse til din krop. For kroppen betyder det at den kraft til at regenerere nedsættes og symptomer opstår som påvirker dagligdagen.

♥ Worksheet til at åbne bevidstheden for dine tankers påvirkning på handlinger og kroppens reaktioner
♥ Lydfil til at forbinde hoved og krop
♥ Hjernedrik

MARTS MÅNEDS TEMA 2013

Denne måned handler om at åbne op for for kroppens livsenergi, bevidstgøre ressourcer der får Qi (chi) til at flyde frit og bygge energi op i dig. Til at skabe ro, glæde og kærlighed. Til at skabe sundhed og livskraft. Til at skabe flow og styrke. Til at have kraft og saft til at stå imod med når tider er svære og udfordrende.

♥ En grøn drik til nyrerne
♥ Worksheet med lys på dine ressourcer
♥ Lydfil med en kropsøvelse som guider dig til at åbne op for livsenergien i din krop.

FEBRUAR MÅNEDS TEMA 2013

Denne måned handler om at slippe vinteren i krop og sind med fokus på lymfesystemet. Dit immunforsvar har været udfordret gennem vinteren med infektioner, forkølelse, virus og affaldstoffer og sat dit lymfesystem på overarbejde. Kroppen har brug for at slippe vinterens ophobninger, og gøre sig klar til forårets komme så du kan åbne op for den spirende livsenergien.

♥ Lydfil med en kropsøvelse som drænere din lymfe og aktiver dit immunsystem
♥ Viden om lymfesystemet (meget let og forståeligt)
♥ Inspiration og opskrifter til hvordan du renser dit lymfesystem fri for infektioner, virus og affaldsstoffer.

JANUAR MÅNEDS TEMA 2013

Denne måned handler det om din fordøjelse. Det har lige været jul fyldt med travlhed, og en masse mad. Det nye år begynder for mange med tunghed i kroppen, mavekneb og oppustethed efter julemad og chokolade, og lysten til at afgifte.
Din fordøjelse spejler din bevidsthed og den måde du fordøjer livet på. En sund fordøjelse betyder, at du kan modtage fra andre – at du kan give til dig selv. Den hjælper dig med at optage næring fra den mad du spiser og udskille al det, som din krop ikke har glæde af. Den er fundamentet for din krops styrke.

♥  5 metoder til at afgifte og aflaste fordøjelsen
♥  Inspiration til mad der nærer
♥ Lydfil med en øvelse som hjælper dig til at fordøje og optage næringsstoffer
♥ Worksheet til din fordøjelse. Simpel og let!