Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Resiliens og livskraft

Få hjælp til et stærkt immunforsvar med individuel coaching på netop din situation


Det er til dig, som er:

• svækket og har et sensitivt immunsystem og frygter, hvor syg du kan blive.
• akut syg og har brug for at opbygge kraft til at lindre symptomerne.
• er rask, men har haft et presset år frem til NU og har brug for modstandsdygtighed.
• er rask, men ønsker at forebygge og skabe livskraft i den kommende tid.

Resiliens og Livskraft
– 60 min individuel coaching tilpasset din situation

I ‘Resiliens og Livskraft’ vil du lære om, hvad du kan gøre LIGE NU til at:

♥ blive mere modstandsdygtig over for virus og bakterier.
♥ få styrket kroppens livskraft til at håndtere udfordringer i dit liv.
♥ øge chancen for lindring og bedring af akutte symptomer samt følgevirkninger.
♥ bruge en let kinesiologi metode, som aktiverer de selvhelbredende kræfter i immunsystemet.

Forud for samtalen vil jeg bede dig om, at vælge hvilken problematik du ønsker hjælp til, så du er klar på det når vi taler sammen. Til det vil jeg gerne have at du reflektere over:

⊕ hvordan det påvirker dit liv, og hvad det medfører af symptomer?
⊕ hvordan dit helbreds- og sundhedstilstand var før.
⊕ hvad er din krops sårbarheder.
⊕ hvordan reagere dit immunsystem, slimhinder, luftveje og lunger lige nu eller når du er i krise?
⊕ hvad er resiliens og livskraft for dig?

Sammen finder vi frem til, hvad der kan støtte dig af naturlige og holistiske redskaber, hvad du kan handle på samt sammensætter dit personlige akutte husapoteket til at lindre hvis du er/bliver syg.

Resiliens og livskraft – hjælp til et stærkt immunforsvar. Få 60 minutters individuel coaching på netop din situation.
Pris: 700 kr.

Aftal din video-session med en mail til mail@josephinelarsen.dk

resilience og livskraft

Resiliens og livskraft er en 1:1 video-session til dig, som har brug for råd og vejledning til, hvordan du kan styrke din modstandskraft over for virus og bakterier –  og de udfordringer du står med dit liv.

Resiliens og livskraft er det vi har brug for, når vi pludselig står i en krise. Om det er en krise i kroppen eller i livet.

I en krise kræver det ressourcer at opretholde sin sundhed og livskraft. For når forandringer er overvældende, medfører det at stress-hormonerne svinger i nye niveauer. Det påvirker hvem du er, hvad du gør og hvilke symptomer der opstår.

Du har brug for modstandskraft når en krise skaber mønstre som tager mere energi end du kan nå at bygge op. Både fysisk og psykisk.

Du har brug for modstandskraft, både for at mindske risikoen for at blive syg af vira og bakterier – og de følgesymptomer det kan give. De vil komme fra kroppens sårbarheder, en tilstand som immunsystemet tidligere har kæmpet med, og som den ikke har kunne rydde op i. Det kan eksempelvis være, at en forkølelse eller influenza altid ender ud med infektioner i f.eks. hals, lunger eller bihuler. Hvis du har lyst, så prøv at tænke på det, som altid udvikler sig når du er syg.

En 1:1 video-session er en online samtale om hvilken hjælp, der kan støtte og styrke dig til modstandsdygtighed og et stærkt immunforsvar.

“Josephine Larsen er en af de bedste jeg kender til, at arbejde helhedsorienteret med krop, psyke og livsenergi i sit felt. Hun er specialiseret i opbygning af liv i kroppen, så celler begynder at synge igen og bevidstheden får en retning og fodfæste i opdagelsen af krops -og biokemiens kræfter. Super coach i det felt. Meget god til at nørde helt ind i detaljen, så man ikke kommer til at arbejde generelt og sætter kroppen på overarbejde.”
– Heidi Frier

Læs mere om hvad andre klient skriver HER

Læs om forløbet ‘holistisk sundhed – fra kropskrise til livskraft’ HER måske er det interessant for dig, og lige dét du har brug for.

Resiliens og livskraft corona

[Disclaimer] Jeg kan i samarbejde med dig finde frem til hvad du har brug for til at blive styrket, og øge din modstandsdygtighed og livskraft. That’s it! Online sessionerne vil være på tirsdage og onsdage og kun frem til 1 marts. Tilbuddet gælder ikke for dig der allerede er i forløb hos mig 🙂