Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

Resiliens og livskraft

 

Få hjælp til et stærkt immunforsvar med individuel coaching på netop din situation

 


Det er til dig, som er:

• svækket og har et sensitivt immunsystem og frygter, hvor syg du kan blive.
• akut syg og har brug for at opbygge kraft til at lindre symptomerne.
• er rask, men har haft et presset år frem til NU og har brug for modstandsdygtighed.
• er rask, men ønsker at forebygge og skabe livskraft i den kommende tid.

 

Resiliens og Livskraft
– 60 min individuel coaching tilpasset din situation

I ‘Resiliens og Livskraft’ vil du lære om, hvad du kan gøre LIGE NU til at:

♥ blive mere modstandsdygtig over for virus [corona].
♥ få styrket kroppens livskraft til at håndtere virus’s [corona] udfordringer i dit liv.
♥ øge chancen for lindring og bedring af akutte symptomer samt følgevirkninger.
♥ bruge en let kinesiologi metode, som aktiverer de selvhelbredende kræfter i immunsystemet.

Forud for samtalen sender jeg dig et spørgeskema om oplysninger vedrørende dit helbred og sundhed. Dine svar danner rammen for vores samtale. Vi vil tale om, hvordan du kan styrke og øge din modstandskraft over for virus [corona] ud fra:

⊕ hvordan det påvirker dit liv, og hvad det medfører af symptomer.
⊕ helbreds- og sundhedstilstand før [corona virus].
⊕ kroppens sårbarheder.
⊕ immunsystemet.
⊕ slimhinder, luftveje og lunger.

Sammen finder vi frem til, hvad der kan støtte dig af naturlige og holistiske redskaber, samt sammensætter dit personlige akutte husapoteket til at lindre hvis du er/bliver syg.

Resiliens og livskraft – hjælp til et stærkt immunforsvar. Få 60 minutters individuel coaching på netop din situation.
Pris: 650 kr.

Aftal din video-session med en mail til mail@josephinelarsen.dk

 

resilience og livskraft

 

Resiliens og livskraft er en 1:1 video-session til dig, som har brug for råd og vejledning til, hvordan du kan styrke din modstandskraft over for corona og dens følgevirkninger for dig og dit liv.

 

Resiliens og livskraft er det vi har brug for, når vi pludselig står i en krise, som den vi er i med corona.

Du har brug for modstandskraft til at håndtere forandringer og de følelser det skaber. Når vi pludselig skal være tætte på afstand og har tankemylder om hygiejne og frygt for, hvor det hele ender.

I en krise kræver det ressourcer at opretholde sin sundhed og livskraft. For når en kaskade af forandringer er så overvældende, medfører det at stress-hormonerne svinger i nye niveauer. Det påvirker hvem du er, hvad du gør og hvilke symptomer der opstår. Både fysisk og psykisk.

Du har brug for modstandskraft, både for at mindske risikoen for at blive syg af virus og af de sygdomme og følgesymptomer det kan give. Hvis du i forvejen er svækket af kroniske sygdomme, er stress-syg eller sensitiv i immunforsvaret, giver det vira mulighed for at trænge ind bag om de normale immunforsvars mekanismer.

Det medfører, at kroppen har svært ved at bekæmpe infektionen. I kølvandet på det reagerer kroppen med at inflammere, hvilket kan medføre beskadiget væv. Når corona virus udvikler sig til COVID-19, går immunforsvaret i gang med at skabe cytokinstorme og inflammation og det rammer bronkierne, og de nedre luftveje i lungen og skaber betændelse – og det er dét, der kan blive alvorligt for de sårbare.

Samtidig kan andre følgesymptomer komme til. De kommer fra kroppens sårbarheder, en tilstand som immunsystemet tidligere har kæmpet med, og som den ikke har kunne rydde op i. Det kan eksempelvis være, at en forkølelse eller influenza altid ender ud med infektioner i f.eks. hals, lunger eller bihuler. Hvis du har lyst, så prøv at tænke på dét, som altid udvikler sig når du er syg.

Immunforsvaret modstandsdygtighed er den afgørende faktor for om corona virus bliver livstruende eller harmløs, og at kroppens andre sårbarheder får den optimale støtte.

 

En 1:1 video-session er en online samtale om hvilken hjælp, der kan støtte og styrke dig til modstandsdygtighed og et stærkt immunforsvar.

 

“Josephine Larsen er en af de bedste jeg kender til, at arbejde helhedsorienteret med krop, psyke og livsenergi i sit felt. Hun er specialiseret i opbygning af liv i kroppen, så celler begynder at synge igen og bevidstheden får en retning og fodfæste i opdagelsen af krops -og biokemiens kræfter. Super coach i det felt. Meget god til at nørde helt ind i detaljen, så man ikke kommer til at arbejde generelt og sætter kroppen på overarbejde.”
– Heidi Frier

Læs mere om hvad andre klient skriver HER

Læs om forløbet ‘holistisk sundhed – fra kropskrise til livskraft’ HER måske er det interessant for dig, og lige dét du har brug for.

 

Resiliens og livskraft corona

 

[Disclaimer] Jeg kan selvfølgelig ikke helbrede dig, dine kære eller nogen andre, for corana virus. Men hvad jeg kan i samarbejde med dig, er at finde frem til der hvor du har brug for at blive styrket, og øge din modstandsdygtighed og livskraft.

Kommentar