Menopause og magi_FAELLESSKAB_forside banner_1170x434

Fællesskab om Menopausen - et forløb for dig som kvinde i forvandling

Menopausens hormonelle forandringer gør det muligt at forløse og forandre dybere lag af hæmmende mønstre, følelser og traumer, end det tidligere i dit liv, har været muligt.

Her mødes kvinder i et nærværende forløb, hvor fokus er at benytte de mange fysiske, psykiske og spirituelle forandringer i menopausen til, at skabe forbundethed mellem krop og sjæl.

Et fællesskab der styrker dig følelsesmæssigt

Du kan gøre meget selv for, at påvirke og lindre overgangsalderens mange symptomer positivt; selvomsorg, urter, næringsstoffer, meditation, NHT, HRT, kost, hvile, motion eller deling af erfaringer i online grupper.

Men, det kan noget helt særligt når kvinder finder sammen i fysiske fællesskaber, for der bliver vi livskraftige.

I det fysiske møde, kroppe og kroppe imellem, hjerte kontakt, samhørighed og tilstedevær, bidrager til øget balance i hormonerne og nerve-sansesystemet – og giver følelsesmæssig stabilitet.

Det er DEN energi du har brug for til, at møde menopausens transformation i dig med hjertemod.

 

Mærker du hvordan menopausens ankomst gør, at du IKKE kan:

 

 • Genkende dig selv og dine reaktioner
 • Mærke kraften af det du har skabt i de frugtbare år
 • Forbinde dig til meningen med livet
 • Forstå de fysiske symptomer, der er opstået nærmest “overnight”
 • Gøre som du plejer for at genskabe din balance


Når vi som kvinder bevæger os fra den frugtbare kraft ind i den livs-skabende viise kraft i overgangsalderen, skal vi forholde os til både fysiske, sociale, psykologiske og spirituelle forandringer.

Måske har du lyst til, at trække dig tilbage. Gå i en slag hi og være alene .

Det er overgangens hvisken om, at du er i gang med at skabe dig selv på ny – krop, liv, følelser, tanker, kontakt, sprog, mønstre, form og farver – og til det har du brug for at trække dig tilbage, bare være og fordybe dig i det.

Næste kvindefællesskab starter 18. maj 2024 – og der er plads til dig!

Gennem 8 møder fra maj 2024 til februar 2025, skaber Fællesskab om Menopausen et trygt rum, hvor du lærer tilgange til, at navigere din nye livsfase.

Sammen går vi på opdagelse i menopausens invitation om indre udvikling og fysiske forandringer – og du vil hele vejen igennem få metoder og værktøjer til processen.

Vi vil arbejde med:

 • Regulering af nerve-sansesystemet til mere ro
 • Balancering af hormonsystemet med holistiske og naturlige metoder
 • Dialog og forsoning med kroppen
 • Skabe ritualer, der nærer menopausens processer
 • Forstå hvilke aftryk fra kroppens hukommelse, som påvirker din menopause
 • Heltindens rejse med adskillelse og afsked, indvielse og genfødsel
 • Fordybelse i din indre natur og naturen
 • Nære sanserne, så du opnår større kropsbevidsthed
 • Genskabe indre tryghed og forbundethed

Du får:

 

 • Rum til at være med forandringer og alt det, som det medfører/betyder for dig
 • Støtte fra kvinder der ved hvad du taler om, selvom deres proces er anderledes end din
 • Indsigt og øget bevidsthed om, hvad din menopause åbner i dig
 • Mere nærvær med din krop og din indre natur
 • Forøget forbindelse til din livskraft og iboende selvhelbredende kræfter
 • Større tryghed med din nye livsfase og dit ’I dont give a f… gear’
 • Forståelse af betydningen egenomsorg, selvkærlighed og hvile som ressource

Du får også Holistisk behandler og sundhedscoach Josephine Larsens støtte gennem hele forløbet.

Når du fordyber dig i det ukendte inde bag hormonforandringerne,  som du ikke havde forestillet dig, var en del af processen, vil du opdage nye perspektiver, styrker, indsigter, vildhed og visdom.

Vejen til kraften og din indre visdom

Med menopausens hormon forandringer kan kroppens hukommelse fra fysiske tilstande, følelser og traumetryk, der er blevet lukket ned for, vågne og træde tydeligere frem.

For de fleste kvinder er det et meget nøgent sted at være – overvældende, ensomt og sårbart.

Fællesskabet skaber rum til at møde op, som du har det og med nærvær og tryghed, gives der plads til forløsning, forsoning og forbundethed.

Sådan er forløbet

Møde 1 - Velkomst

Vi kalder kraften ind og forbinder os med hinanden, og skaber de rødder, der skal danne fundament for vores fællesskab og rejse sammen. Blidt, med hænder i ryggen tager vi vare på hinanden og får de første dråber af livskraftens medicin til menopausens transformation.

Møde 2 - Din skønhellige krops behov

Mød din krop og forstå dens ressourcer til, at møde hormoners forandring. Du fordyber dig i din krops fysiske historie og grundsår – og hvad, den har brug for at afvikle, nære og berolige, så kroppens fundament kan bære de hormonelle forandringer.

Møde 3 – VidUnderLIVETS fortælling

Du fordyber dig i de fortællinger dit underliv bærer på og som påvirker kraften af hvem du er, din stemme og din livskraft. Tilstande – fysisk som følelsesmæssigt – du har kæmpet med giver du lys til, at du kan slippe og tage afsked med det i kærlighed. Til at du kan heale og det nye livs-skabende kan opstå.

Møde 4 – Hjertets afsked med de frugtbare år

Tabet af urkraften og kroppens forfald kan være overvældende og har brug for at blive omfavnet. Sår, ar og mønstre der er opstået i de frugtbare år springer frem og viser sig. Du møder det sårede hjerte omsorgsfuldt og giver det rum til, at heale og genskabe forbundethed og samhørighed med dig selv

Møde 5 – Væk menopausen livskraft

Vi fordyber os i menopausens livskraft og din indre natur. Vi undersøger, hvor der er blokeret energi i din adgang til kreativitet, femininitet, sensualitet, seksualitet, intuition og skabelse af liv. Til, at du bevidst kan bruge den vitalitet, du er bærer af og rummer indeni til, at stå stærkt i dig, blodrig og rodfæstet.

Møde 6 – Dine formødres kraft og forbundethed

Vi fordyber os i de tråde af energi låsninger, der ligger i slægten fra dine formødre og hæmmer din livs-skabende kraft. Til, at du kan forløse det, som ikke er dit og genskabe forbundethed med den kraft, du står på skuldrene af – og kan bruge i dit nye liv.

Møde 7 – Sort måne

Menopausens jordskælv af sprækker og kløfter åbner op til den kraft, du er blevet adskilt fra. Tågen af symptomer kan nemt blænde for sansningen af det, som ligger i dybet af dig af iboende livskræfter, der ønsker at blive frisat. Vi arbejder med det, der skal dø for, at din kraft kan blive genfødt.

Møde 8 – SANS din livs-skabende kraft

De unikke magiske perler, kreative livstråde eller frø, du har mødt igennem forløbet og som længes efter, at blive formet til sprog af den visdom, der vil igennem dig. Du fordyber dig i kraften til at lytte til det og hvordan du ønsker at manifestere det, imens menopausen og livet bevæger sig videre.

 

Din Facilitator og guide

For mig har menopausen været en rejse tilbage til kærlighed og en genforening med det, jeg har været adskilt fra i mit hjerte, min krop og min sjæl.

Menopausen giver mulighed for en dyb transformation, hvor der rejser sig en livs-skabende [vild] viis kraft og den har vi, kvinder brug for at byde hjerteligt velkommen og tage ejerskab af.

Sideløbende med at vi lindre og tager os af de mange menopause symptomer, som påvirker os negativt.

Mit navn er Josephine Larsen og jeg har hjulpet kvinder med, at forstå kroppens symptomer, som et sprog til forvandling, livskraft og sundhed i over 25 år.

Fællesskabet er skabt til at give dig et rum, hvor du kan dykke ned din krops historie og din livshistorie – og fordybe dig i menopausens mulighed for forløsning, forsoning, og forbundethed.

Det siger andre om Fællesskab om Menopausen

JA TAK

Jeg vil gerne booke en gratis forsamtale med Josephine og høre mere om hvordan forløbet kan hjælpe mig.

Datoer

Lørdage fra kl. 10-15

Datoer i 2024:

18 maj
8 juni
17 august
14 september
12 oktober
16 november

Datoer i 2025:

11 januar
8 februar

Sted

Nansensgade 47, stth

1366 København K

Nogle møder kan blive flyttet til en lokation i naturen

Sådan deltager du

Inden du tilmelder dig, har du en forsamtale med mig, der skal sikre os, at jeg er det rette match. Det kræver som sådan ingen forudsætning, at deltage i fællesskabet, andet end at du har lyst til, at fordybe dig i menopausens transformation, er åben og nysgerrig på dig selv og det, at være i et fællesskab.

Du kan bruge forløbet uanset hvordan du møder menopausens symptomer, om det er med naturlige holistiske metoder, NHT eller HRT.

Pris

Pris for hele forløbet: 7.200 kr

Behov for ratebetaling – kontakt mig og vi finder en løsning!

Tilmelding

Efter en samtale kan du tilmelde dig forløbet