Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

For dine muligheder, dit sexliv, din indre saft og livskraft, din krop, dit velvære. Et liv uden gnist og magi.

Og ja, du mærker hvordan forandringerne kommer ’one by one’ – fysisk, psykisk og spirituelt. Hvilket er helt uvant fra det du har kendt til i dine frugtbare år og tabet af det kendte, giver en anelse panik, uro eller sorg.

Måske kigger du på dine formødre om hvordan de mødte menopausen, hvad de gjorde og hvad de sagde. Det gjorde jeg, i hvert fald – og opdagede hvordan min mormor var helt uden sprog og at det for min mor var skamfuldt og var noget hun nærmest havde lukket ned for det. Som om det aldrig var sket.

Jeg har mødt lignende hos klienter gennem årerne fra, før jeg selv nærmere mig menopausen. Hvilket satte sit præg i mig omkring, at der var noget særligt at frygte, når den tid kom. Men samtidig begyndte noget, at hviske inden i mig, noget som ville forbi den frygt.

I begyndelsen kunne jeg ikke høre hvad det var, men det var blot lige indtil det for nogle år siden begyndte, at larme meget højt. Som i meget højt! Det fik mig til at dykke ned i al den viden jeg kunne finde, og opsøge viise kvinder jeg kunne snakke og nørde menopausen med. I den fine proces opdagede jeg hvordan det kan blive kvinders mest potente, livskraftige og spændende periode i livet.

Det er her du kan plukke dine livs saftige frugter, det er her du kan plante frø der vil spire og slå rod. Både for dig selv og for de kvinder der kommer efter dig. Men det kræver at du vælger at være til stede i processen hvor du går dig og menopausen nysgerrigt i møde og bruger den målrettet til at forme dig, din livskraft og dine drømme.

Hvis du har lyst til at møde menopausens invitation kan du læse mere HER om mit forløb ‘Menopause og Magi – Fællesskab’. Her vil du sammen med støtte og inspiration fra andre kvinder få hjerteblod til at finde ind til den livs-skabende vildskab og visdom, der kalder på dig. Til at mærke at du er ikke alene og til at skabe et nyt forhold til og sprog om menopausen og hvilken kraft det giver dig som kvinde.

Det er i processen guldet er.
Kærligst, Josephine

Menopause og magi - fællesskab

Har du mere lyst til at vandre gennem menopausens proces alene så læs HER om mit online forløb
‘Menopause og Magi -7 ritualer – fordybelse, livskraft og visdom’