Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen


Jeg har mange samtaler med kvinder om hvordan svamp i underlivet føles, og hvad den insisterende kløe kan få en kvinde til at overveje. For at få det til at gå væk NU!

For kløen kommer altid på det helt forkerte tidspunkt. Midt om natten. En sen eftermiddag på en lørdag. Efter sex når fødder flettes i et suk og indbyder til at ligge i ske.

Først kribler det lidt, og hun tænker;

“åh nej, ikke igen. Aj måske er det bare mig.
Det er er ikke svamp igen.
Jeg har jo lige været på sukkerfri kur.”

ELLER.

“hvorfor nu igen? hvorfor sker det for mig? hvad er det jeg gør forkert? ………………..
Så nu klør det altså virkelig meget!
Kan jeg bruge hårbørsten?
Bare et øjeblik for at kløe igen. Åh nej nu svier det også!
Vil kogende vand mon kunne dæmpe det?”

Når kvinder fortæller, at de har følt sig så magteløse, at de overvejede at dyppe underlivet i kogende vand for at blive fri af den opslidende kløe, tyngden, lugten og de røde hævede slimhinder, så er det min fornemste opgave, at forstå de følelser og handlinger der følger et symptom. Sætte det ind i perspektiver hvor jeg kan genkende det og vise kvinden forståelse. Til at holde kvindens rum og finde indtil det som skaber symptomet eller handlingen. For at kunne hjælpe hende til at blive fri.

Symptomfri! Fri af at være hæmmet i at være kvinde.

svamp i underlivet 1

Nogle symptomer og handlinger kender jeg fra egen krop, men det er ikke givet hver gang jeg hører en kvindes fortælling om sit liv. Jeg har haft svamp i underlivet, og ved hvordan det er, men jeg har ikke haft svamp som overtog mit terræn til, at jeg ikke kunne være i min krop.

Derfor søger jeg ind til oplevelser og strømninger hvor jeg kan genkende den form for magtesløshed eller desperation, hvor jeg kunne have overvejet kogende vand.

ELLER.

Hvor jeg virkelig har sagt ja tak til kogende vand.

I mine start 20’er arbejdede jeg på en rejefiskekutter i havet nord for Darwin i Australien. Døgnet rundt hev vi nettet op hver 4 time, og alle havet fisk blev tømt ud i et kæmpe kar på dækket.

Nogen gange var der en haj med, som vi måtte vente på udåndede, inden fiskene kunne glide ned at båndet for at blive sorteret. Kæmpe rejerne var dem vi var efter, så de blev nappet til side, og resten af fangsten susede videre ned af båndet og ud i havet, hvor delfinerne ventede på et nemt måltid mad.

Der var altid THE CATFISH med i fangsten – fiskehale, fiskekrop og kattehoved med knurhår – og det var nærmest en kunst at undgå, at ramme udenom dem. For de knurhår, de var lange og kunne trænge igennem din hud med sin gift.
Ligesom svamphyfernes tråde der trænger igennem underlivets slimhinder, så snart de får det rette miljø.

Og du ville helst undgå at møde de knurhår med fingrene. Ligesom du ikke orker at få udbrud af svamp i underlivet og få svie, kløe og smerte! For ramte dine fingre et knurhår fik du en lammende UUDHOLDELIG kløende smerte, som varede ved i timevis.

Det eneste der kunne lette det var at koge vand, lige vente et par minutter til den værste varme var ovre – for så at komme dine fingre ned i det nærmest kogende vand og blive fri af smerte og kløe fra THE CATFISH’s gift. Ihvertfald indtil det blev lunkent, og du måtte koge en ny omgang vand.

Næste gang du føler dig desperat over svampens udbrud, og overvejer at dyppe underlivet i kogende vand, så brug istedet mine tips til dit husapotek mod svamp. Det er meget blidere og mere effektivt. Dem finder du her

Vil du finde ud af hvorfor du har svamp, og hvordan du bliver fri af det så kig forbi mit online forløb ‘svamp i underlivet – sådan kommer du den til livs for evigt!’

Er svamp slet ikke din udfordring er jeg super glad på dine vegne. Men så kender du måske en kær kvinde med svamp i underlivet, hvor det kunne gøre en forskel for hende, at vide at der findes effektive naturlige metoder, der kan hjælpe hende fri.

Kærligst, Josephine