Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

1:1 forløb

Hvis du oplever, at det du har brug for hjælp til, ikke står nævnt nogen steder her i mit univers, så betyder det ikke nødvendigvis at jeg ikke kan hjælpe dig.

Siden år 2000 har jeg arbejdet professionelt med at hjælpe mennesker med ubalancer, symptomer og sygdomme både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Jeg kan ikke sige at jeg har prøvet alt, for det har jeg ikke, men jeg har et ocean af erfaring med alle mulige symptomer og sygdomme. Fra dem som er klart defineret/diagnosticeret til de helt diffuse, der er blevet opgivet.

Skriv til mig og lad mig høre om hvordan du har det. Hvilke symptomer og tilstande du kæmper med. I din krop, dine følelser eller i dine tanker.

Muligheden er stor for at jeg ved hvordan du kan komme videre, og vi kan skræddersy en løsning der passer til det du har brug for.

Skriv til mig på mail@josephinelarsen.dk