Menopause og magi_FAELLESSKAB_forside banner_1170x434

Gratis webinar 3. juli kl. 19.30 - for alle kvinder i forvandling

Tilmeld dig det gratis webinar, hvor jeg vil jeg vil dele med dig, hvordan Menopausens hormonelle forandringer gør det muligt, at forløse og forandre dybere lag af hæmmende mønstre, følelser og traumer, end det tidligere i dit liv, har været muligt.

Du vil guides med øvelser der støtter din forvandling, som du kan benytte uanset hvor du er i din overgang [perimenopause, menopause eller postmenopause].

Når vi begynder at lytte efter det der kalder, regulere og forløse det kroppen holder på, vil vi også kunne regulere og lindre nogle af de mange symptomer menopausen kommer med. 

Det er gratis at deltage i webinaret, når du har tilmeldt dig med din mail

Når du skriver dig op til webinar, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Her kan du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles.

Jeg kalder ind til forløbet – Menopause og Magi – et nærende fællesskab for dig der er kvinde i forvandling, hvor du finder støtte, forståelse og værktøjer til at navigere i din nye livsfase.

Du kan læse mere om Menopause og Magi fællesskabet og om forløbets indhold herunder

For mig er menopausen en rejse tilbage til kærlighed og en genforening med det, jeg har været adskilt fra i mit hjerte, min krop og min sjæl.

Menopausen giver mulighed for en dyb transformation, hvor der rejser sig en livs-skabende [vild] viis kraft og den har vi, kvinder brug for, at byde hjerteligt velkommen og tage ejerskab af.

Mit navn er Josephine Larsen og jeg har som holistisk sundhedsmentor hjulpet kvinder med, at forstå kroppens symptomer, som et sprog til forvandling, livskraft og sundhed i over 25 år.

Jeg glæder mig til, at bidrage til at menopausen kan blive en smuk og livgivende proces, med alt hvad det indebære.

Kærligst Josephine