Menopause og magi_landingside_banner_2000x500px

Ønsker du at møde menopausen med mere bevidsthed og opmærksomhed?

Modtag energiøvelsen “Lad livskraften cirkulere”, så du har ressourcer til at stoppe farten i livet og mærke efter med hjertet.

Ved din tilmelding til øvelsen, modtager du en serie på 5 mails, hvor jeg guider dig nænsomt og i et roligt tempo til, at lære menopausen bedre, at kende og blive klogere på hvad der påvirker og hvordan den former sig. 

Du vil blive ført igennem:

🌸 Vigtigheden i at skabe energi til dig selv

🌸 Menopausens 3 faser

🌸 Symptomerne er blot en lille del af rejsen

🌸 Sprogets betydning for din oplevelse af din menopause

🌸 Hvordan fortiden former din menopause

Menopausen kan anskues som en opdagelsesrejse med indre udvikling og fysiske forandringer – hvor noget nyt indeni kan blive født.

Du tilmelder dig her

Når du skriver dig op til at modtage lydfilen, skriver du dig samtidig op til universet for Menopause og Magi, og giver samtykke til at modtage inspiration, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer mv. til, hvordan du kan møde din menopause og følges med den. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Her kan du læse mere om hvordan dine personlige oplysninger behandles.

Om Josephine Larsen

Mit navn er Josephine Larsen og jeg er din rejse guide ind i menopausen.

Siden 2000 har jeg hjulpet kvinder med at være i nærvær med og i sig selv og forstå kroppens symptomer, som et sprog til at skabe livskraft og sundhed.

Min passion er at vi skaber et nyt forhold og sprog om menopausen, for det kan blive en unik og magisk oplevelse, hvor den livs-skabende [vilde] viise kraft rejser og rodfæster sig i dig. 

Jeg glæder mig til at guide dig.

www.josephinelarsen.dk