Nansensgade 47
1366 København K
T: 3312 0087
mail@josephinelarsen.dk
Skype: josephineolarsen

My mission by heart

Jeg tror på liv. Jeg tror på at når du skaber liv i dig, så kan du skabe liv og give liv videre. Til et barn, til din sundhed, en drøm, en vision…….

Og helt ærligt, så vil jeg gerne forandre verden. Være medskaber til at åbne din (og andres) bevidsthed om hvordan din krop, dine følelser, dine tanker, dine handlinger, dine iboende kræfter, dybe værdier og din spiritualitet er forbundet og skabende for dit liv, og din sundhed.

Jeg tror på sundhed. Som en vej til, og et håb om at være en del af en evolution der frembringer større bevidsthed, samarbejde, innovation og harmoni. Sundhed for mig er en konstant dynamisk proces mellem krop, sind og sjæl – og når vi møder os selv (og andre) med kærlig selvomsorg stimulerer det kroppens evne til at helbrede sig selv. Sundhed er en nøgle til en bæredygtig fremtid, hvor vi kan leve frit i balance, udfolde visioner, kreativitet og kærlighed.

Jeg ønsker at skabe liv og sundhed i mennesker med hjælp fra naturlige metoder. Jeg ønsker for kvinder, mænd, unge, børn og små nye liv lever et sundt og kærligt liv.

Kærligst, Josephine

Hvis du vil læse mere om Josephine Larsen så klik HER

 

 

 

 

Kommentar